28 januari 2014


Uitzending Voetbal International (ma 27-01-2014)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van maandag 27 januari 2014. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Wim Kieft, Thijs Slegers, Simon Zwartkruis en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


21 opmerkingen:

Anoniem zei

Your eyes are offside, your eyes are offside, Mesut Ozil, your eyes are offside!

Anoniem zei

Is het nou een voetbal praat programma of een boekjes programma?

Anoniem zei

vroeger kon je nog streamen.. nu met al mijn internet browsers niet meer. alleen downloaden. heeft nog iemand dit?

Anoniem zei

Het niveau van die boekjes daalt ook erg hard moet ik zeggen. Wie zit er nou te wachten op een boekje waarin Derksen vertelt wie hij wel leuk vindt op tv en wie niet? Die eerdere boekjes (voor Genee) gingen ten minste over voetbal: bekende voetballers of minder bekende voetballers met een spannende avonturen.

digitalonly@hotmail.com zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Anoniem zei

@28-01-14 12:44
Werkt bij mij gewoon. Probeer anders eens VLC daar kun je sowieso mee streamen.

Bas zei

Inderdaad, dat gezeik elke keer over die boekjes, het moet niet gekker worden. Trouwens, wat heb ik me weer aan René geergerd, met z'n TIM Immers. Nogmaals, de eerste keer een jaar geleden was leuk, de tweede keer nog net, maar na zo'n 100 keer is het leuke wel weer eraf.

Anoniem zei

Ouderwets goede uitzending.
Verdeling voetbal/humor was heel goed, Kieft is een heerlijke gast.
Geweldig toen hij vroeg of de voetbalvrienden ook iets gingen zeggen. Hij heeft ook zinnige teksten en laat zich niet zo meevoeren als Hans Kraay.

Anoniem zei

Rene ergert me kapot. Hij heeft het steeds over mensen die door hun succes niet meer gecorrigeerd worden en dus gek gaan doen, wel hij heeft het zelf niet door maar bij hem is het net hetzelfde. De eerste jaren was Rene grappig omdat hij oprecht verrast werd zoals met die Schot die door zn knieen zakte. Maar de laatste tijd is het al even irritant als Hansie met voorbedachte grapjes. En steeds die namen veranderen met een strak gezicht, TIM immers, ook met die Belg deed ie het onlangs, marc Degryse. Afvoeren die man

Anoniem zei

ik ben het eens met hierboven, vroeger (2008-2011) was rene echt origineel en oprecht. nu hij door heeft wat mensen leuk aan hem vonden gaat hij het steeds forceren, daardoor wordt het juist veel minder leuk.en daarbij komt natuurlijk ook nog eens dat hij meer mensen in hilversum heeft leren kennen en zelf een bekendheid is geworden waardoor hij veel meer moet letten op wat hij verteld.
helaas!

Anoniem zei

TOP..............

Anoniem zei

Tim Immers

Anoniem zei

Marco degryse

Anoniem zei

Volgens mij hebben ze Kieft maar net op tijd uit een alcoholroes weten te trekken met heel veel koffie en taart of zo, hij zat gewoon te dronkemanswauwelen in het begin. Wat Rene betreft, het niveau van de grappen mag wel iets omhoog en hij mag er voortaan zelf iets minder hard om lachen. Nou kennen we schaterlachtruukje wel.

Anoniem zei

Zou die Kieft een drankprobleem hebben?

Akif zei

Anoniem zei
vroeger kon je nog streamen.. nu met al mijn internet browsers niet meer. alleen downloaden. heeft nog iemand dit?


28-01-14 12:44


Probeer anders gewoon de openen als URL in windows media player

Anoniem zei

Mensen zijn te beroerd om even op Google te kijken hoe iets moet...

Anoniem zei

Inderdaad.
Mensen zijn eikels.

obat tradisional penyakit maag zei

this blog its awesome :D

obat kanker payudara zei

good layout :D

Anoniem zei

Normaal gesproken is wimpie niet vies van wat wit in zijn neus...

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link