16 september 2013


Uitzending Voetbal International (ma 16-09-2013)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van maandag 16 september 2013. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Hans Kraay Jr., Martijn Krabbendam, Thijs Slegers en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


20 opmerkingen:

Anoniem zei

Lekker snel, thnx

Anoniem zei

Das verdommme heel gauw!

Anoniem zei

Bedankt voor de link!

Anoniem zei

Matige aflevering.

Anoniem zei

VI was een tijd over zijn hoogtepunt heen maar is vanaf dit seizoen weer hard terug vind ik.

Wat zijn de kijkcijfers van VI en wat die van Fox trouwens ?

Anoniem zei

Bedankt voor de link. Heel fijn dat de link er altijd weer snel opstaat. Ik ga vanavond ff kijken.

Sommigen hier vinden de afleveringen zonder beelden niet leuk, maar des te meer lullen ze.

Zeg maar net als Jensen in de ochtend (eind jaren 90) waarbij luisteraars ook klaagden over het gebrek aan muziek.
Ik vind het prima zo, heel vermakelijk!

Anoniem zei

"Uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek blijkt dat er gisteren 975.000 mensen afstemden op de show. Daarmee heeft VI een marktaandeel van zo'n 13,7 procent."


"Het wil maar niet lukken met FOX Voetbal op maandagavond. Het programma waarin Toine van Peperstraten en Jan van Halst napraten over de voetbalcompetities van het weekend trok ook gisteren een uiterst magere 41.000 kijkers, zo blijkt uit gegevens van KijkOnderzoek."Heb het al gevonden.

Anoniem zei

Ik vind VI ook leuker zonder Eredivisie-beelden, want nu gaan ze juist dieper in het op Nederlands Elftal en onze megalomane bondscoach.

Anoniem zei

Oliver, zorg er GODVERDOMME nou eens voor dat die teksten op deze website weer allemaal groen zijn!!!
Die zwarte teksten hier en daar ziet er niet uit!

Antonio zei

@Anoniem 17-09-13 19:41

Wacht ff meid, meneer de snor zal het zo ff fixen voor je.

Hey sigaarsnor, maak de titels ff roze voor de 12-jarige Marietje hiero. Die gaat nu helemaal 'apeshit' omdat ze zwart zijn. Arm kind. Ze moet nog wennen aan die tamponnetjes... Emoties lopen hoog op... Eén en al drama.

Kom je hier nou voor de tekst of voor de inhoud?

Anoniem zei

Beetje glijmiddel op de tampon en bij het inbrengen even niezen.

Anoniem zei

Derksen zometeen in Pauw en Witteman!

Anoniem zei

oke...

Anoniem zei

bedankt

Anoniem zei

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Anoniem zei

Subliminale reclame werkt. Reclameboodschappen van soms maar 1/3000 van een seconde flitsen door het beeld om zo jouw gedachten te manipuleren.

Anoniem zei

Het Belgisch Instituut voor Verkeersveiligheid (BIVV) start een nieuwe campagne tegen hardrijders. In het confronterende filmpje ‘Hij is te snel gegaan’ worden 6 nietsvermoedende mensen uitgenodigd voor wat hun eigen begrafenis blijkt te zijn.

Anoniem zei

In de Amerikaanse staat Florida zijn de opnames van een film geëindigd in een horrorscenario. Het vliegtuigje van waaruit opnames werden gemaakt voor een low budget zombiefilm stortte zondagavond (plaatselijke tijd) neer. De 65-jarige piloot en de 70-jarige passagier waren op slag dood.
Volgens de autoriteiten kwam het toestel neer in de buurt van Monroe Park in het plaatje Summerfield. Omstanders meldden dat de motor van het vliegtuig na een scherpe bocht was uitgevallen.

Anoniem zei

De aanwezigen mochten er met niemand over praten, maar het was ongetwijfeld een mooi feestje dat Philip Morris gaf in het Amsterdamse Undercurrent.
Zeshonderd kroegbazen en sigarettenverkopers genoten van gratis cocktails, vrouwelijk schoon, veel sigaretten natuurlijk en een optreden van De Jeugd van Tegenwoordig. En dat slechts een paar dagen voordat 1230 mensen hun ontslag kregen van de sigarettenboer. ‘Dit feest had eigenlijk nooit door mogen gaan’, zegt een betrokkene tegen het AD.
De aanwezigen moesten een geheimhoudingsverklaring ondertekenen, maar daar heeft niet iedereen zich aan gehouden. Een promotiemodel twittert: ‘Op het feestje van afgelopen zondag leek het anders geen crisis’.
Bij Philip Morris zien ze het probleem niet zo: ‘het betrof een gesloten feest ter ere van de wereldwijde lancering van ons product. Achteraf kun je daar van alles van vinden, maar in termen van ‘spijt’ wens ik niet te spreken. Het ontslag van onze werknemers is al spijtig genoeg’.

Anoniem zei

Matige aflevering.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link