01 april 2013


Uitzending Voetbal International (ma 01-04-2013)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van maandag 1 april 2013. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Johan Boskamp en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


9 opmerkingen:

Anoniem zei

Relaxte uitzending.

Anoniem zei

Noah valt mee

Anoniem zei

top uitzending weer...

Anoniem zei

Matig deze keer

Anoniem zei

Kan niet altijd gekkenhuis zijn he.

Rob Amsterdam zei

Zeer teleurstellende uitzending. Ze zullen toch weer een paar gekken van de straat moeten plukken om alles wat op te vrolijken.

Anoniem zei

Bossie in diepe rouw hahaha,die denkt echt dat Feyenoord kampioen kan worden.Nu niet en eerste 5 jaar ook niet.En dan zijn al je talenten alweer weg.

Rob Amsterdam zei

@Anoniem 04-04-13 13:43
Tijdens de uitzending van afgelopen vrijdag zat ook de hele ruimte vol met Feyenoorders. Tjonge jonge alle jaren in de marge spelen, het is wel zielig aan het worden.

Anoniem zei

Als je z'n grote club bent moet je ieder jaar,voor de titel spelen.Nu zijn ze zo blij en dan is de teleurstelling zo groot als het weer niet doorgaat.Ben gewoon reel en bij eerste 5 mogen ze al blij zijn.En de eerste 5 jaar worden ze echt geen kampioen hoe graag ze dat ook willen.Helaas ik kan er niks anders van maken.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link