04 maart 2013


Uitzending Voetbal International (ma 04-03-2013)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van maandag 4 maart 2013. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Aad de Mos en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


25 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik had de indruk dat genee een beetje boos werd lol
Bedankt voor de link!

Anoniem zei

Prachtig dat je dit voor ons doet Olivier. Ik moet af en toen weleens een traantje wegpinken als ik denk dat er meer mensen op deze wereld zijn die een grote passie hebben voor VI. Omdat mijn baan als CEO van een middelgroot bedrijf het niet toelaat, moet ik steeds de herhaling via RTLXL terugkijken. Het eerste dat ik op maandag- en dinsdagavond doe is het bezoeken van jouw blog!
Vrijwel altijd staat de uitzending binnen een half uur op de blog. Heerlijk genieten weer op mijn vrije maandagavond. Prachtig!

Ga alsjeblief zo door Olivier! Als dank zal ik op een aantal ads van je klikken. Als we dit allemaal doen haal je toch nog een mooie zakcent binnen. Ik zeg doen!

Anoniem zei

ontroerend...

Anoniem zei

gaat tie dood ofzo??

Anoniem zei

top

Soren zei

Wat een provinciaalse sufkutterij weer als iemand zomaar iets aardigs zegt uit dankbaarheid. Een beetje erkenning voor iemand die moeite doet voor anderen mag ook al niet meer? Ga elkaar lekker kopschoppen stelletje boertjes

Anoniem zei

vind ik ook.
Ik stel daarnaast voor dat voortaan iedereen in zijn reacties zijn beroep, bezigheden en burgerlijke staat vermeld, en op welke dagen ieder vrij is en welke van die dagen hij/zij vi gaat downloaden.
plus verplicht afsluiten met tips hoe sigaarsnorremans wat kan bijverdienen.

welterusten

Anoniem zei

Wereld uitzendingkje weer. Vooral die discussie over meneer van Veen was weer leuk. dat ze 450 neertellen voor zo'n goedkope advocatenbrief. Johan die kijkt er niet meer van op. Johan is een no-nonsense mens, echt geweldig die gast!! Hij haalt altijd de woorden uit m'n mond. :D

Lang leve Johan!

Anoniem zei

Het enige wat Johan wel door moet krijgen, is dat Sierd de Vos een held is! :D

Anoniem zei

Mooiman

Anoniem zei

Van Bommel had een moeilijk momentje. Iedereen is stil en kijkt, enige die lacht is die idioot van een Gijp.

Anoniem zei

Idd vond ik ook een beetje jammer. Het zit heel diep bij mark.

Anoniem zei

over welke spelers had de mos het? bazoer ken ik. maar die andere? tenswiel? tensville? hoe spel je die naam? is het een nederlander?

Anoniem zei

Denswil

Anoniem zei

louisville is in KFC USA

Anoniem zei

Gijp denkt dat als ie alles en iedereen maar belachelijk blijft maken, dat niemand door heeft wat een waardeloze spelers hij en Derksen vroeger waren.

Anoniem zei

LouisVille momentje op Youtube

Anoniem zei

Van Bommel is een slecht acteur - gespeeld emotioneel!

Anoniem zei

@Anoniem 05-03-13 13:26

Kijk jij roept maar wat om reacties uit te lokken, Gijp was een hele goede voetballer.

Anoniem zei

@05-03-13 18:17

Ja hij heeft Xamax Neuchatel op de kaart gezet.

Gijp mag de schoenen nog niet poetsen van iemand als Mark van Bommel

Onderkruipsel zei

Historisch is bewezen dat als Derksen iemand helemaal verrot scheld als leugenaar en dit -als middel om zijn gelijk te halen- keer op keer doet, hij ongelijk heeft.

En als Genee dan met feiten komt. Dan gaan we toch gewoon weer verder met schelden in plaats er fatsoenlijk op in te gaan.

Sigaarsnorkapsel.blogspot.nl is nog niet geregistreerd.

Anoniem zei

Stuitend hoe de Snor tekeer gaat over Heerenveen. Alles om zijn vriendje Riemer te paaien. Zelfde met Ajax en de Boer. Johan kan het niet over zijn lippen krijgen dat de Boer de bekerfinale verkwanseld heeft.

Anoniem zei

Mark van Bommel zou als acteur niet slagen.

Anoniem zei

Ik moet toegeven dan zins Johan die interviews doet wel heel aardig is voor sommige mensen.

Anoniem zei

Riemer is zijn vriendje,net zoals Cruijff.Dus is Derksen gewoon partijdig,zegt ie tegen Bossie dat hij alleen maar oog voor Feyenoord heeft.Derksen alleen maar voor Ajax en clubs waar vriendjes van hem zitten.Wilfred heeft hierin weer gelijk.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link