04 maart 2013


Uitzending Derksen & ... (03-03-2013)

Johan Derksen praat iedere week in het programma 'Derksen & ...' met grootheden uit de Nederlandse voetbalwereld. Deze week praat hij met PSV-aanvoerder Mark van Bommel. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier(deel 1) (directe .mp4-link), en hier (deel 2) (directe .mp4-link), de complete uitzending van zondag 3 maart 2013. Met: Johan Derksen en Mark van Bommel.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Derksen & ....


3 opmerkingen:

Onderkruipsel zei

Ik zal het nog één keer uitleggen. Als er op televisie iets is dat de moeite waard is om op dit blog te plaatsen, dan is het de bedoeling dat jullie op deze plek commentaar geven zodat ik hieruit kan construeren of het de moeite waard is om het betreffende programma te bekijken.

Richard zei

Geachte Onderkruipsel
Als je niet tevreden bent over wat er gepost wordt op Sigaarsnor. Neem dan even een kijkje op deze site - www.blogger.com - en begin u eiegen blog. De een is voor Ajax de ander voor PSV ik bedoel smaken verschillen.
___

Anoniem zei

Kijkcijfer: 229.000

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link