08 februari 2013


Wilfred Genee zag liever iemand anders 'RTL Sportcafé: Schaatsen' presenteren

Wilfred Genee is niet bepaald blij dat hij de nieuwe schaatstalkshow van RTL7 moet presenteren. "Ik heb aan de RTL-directie gevraagd of ze misschien iemand anders kunnen vinden om de nieuwe talkshow te presenteren", aldus Genee. "Ik ben meer een voetbalman en heb gewoon te weinig met schaatsen."

"Bovendien: na het floppen van VI Vandaag lijkt het me niet verstandig om mij opnieuw zoveel in beeld te brengen." Ook heeft de Voetbal International-presentator kritiek op het moment waarop de schaatstalkshow begint. "Het schaatsseizoen zit er al bijna op, RTL had er beter in december mee kunnen beginnen."

Ondanks de kritiek die Genee heeft, gaat hij toch met vol goede moed beginnen aan de schaatstalkshow. "RTL heeft mij altijd uitstekend behandeld en als ze niemand anders kunnen vinden, neem ik de presentatieklus gewoon op me."

Darts wil Genee absoluut niet presenteren. "Ik heb dat ook laten opnemen in mijn contract bij RTL. Ik heb een keer een dartstoernooi gepresenteerd en ik vond het verschrikkelijk. Ik dacht: dit is de eerste en de laatste keer."


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Niemand heeft iets met schaatsen.

Zelfs schaatsers haten schaatsen.

Domste, vervelendste en meest slaapverwekkende sport die ooit is uitgevonden.

Anoniem zei

Ach... zo'n 500 meter op de Spelen vind ik best leuk om naar te kijken... Maar wie dit nu weer bedacht heeft..ze hebben geeneens de rechten op de beelden.. dus wordt het weer oeverloos geouwehoer met Ben v.d. Burgh en Eric Hulzebosch. Ik sla het maar over

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link