05 februari 2013


Iwan van Duren over matchfixing op het allerhoogste voetbalniveau (PowNews)

VI-onderzoeksjournalist Iwan van Duren was gisteren (4 februari 2013) te zien in PowNews, waar hij vertelde over het onderzoek van Interpol naar matchfixing op het allerhoogste voetbalniveau. Het item in PowNews is hieronder te bekijken.


Klik hier voor meer items uit PowNews.


3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ja in Nederland gebeurt zoiets niet,en daadkrachtig optreden van de politiek.Laat me niet lachen kijk maar de banken,die rover's word niks in de weg gelegd.Hier in NL kan alles omdat alle bevoegde instantie's liggen slapen.

Anoniem zei

Wel jammer dat andere media nu lopen te pronken terwijl VI dit al jaaaren geleden publiceerde. Over matchfixing neem ik alleen Iwan van Duren en Tom Knipping serieus, niet die mediageile mensen die nu in allerlei tv-shows hun verhaal vertellen.

Anoniem zei

Ja maar het ergste is nog dat deze jongens geheel op eigen risico,zonder steun van Justitie en overheid zeer goed werk hebben gedaan.En wat zegt onze Minister Schippers van volksgezondheid, sport en welzijn.We hadden trouwens allang een Minister van Sport moeten hebben maar dat geheel terzijde,die hoor je niet.Bij alles in NL komt er een spoeddebat enof parlementaire onderzoekscommissie,als die klaar zijn is het kwaad al geschiedt.Wat ook Nederlands is het aan andere overlaten,Dat zijn ze in het buitenland ook al aardig beu.kijk alleen al naar de banken kwestie zowat alle grote banken zijn al van de staat,das te gek voor woorden alleen Cuba heeft dat.Viva Hollanda.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link