15 februari 2013


Uitzending Voetbal International (vr 15-02-2013)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van vrijdag 15 februari 2012. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Johan Boskamp en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


19 opmerkingen:

Anoniem zei

Godverdomme, die .mp4 is er lekker snel!

Anoniem zei

Goeie show, vooral dat stukje met Martin van Geel was echt grappig.

Anoniem zei

Matige show dit keer, de CL werd niet besproken Real-United, wel lang over Nac en een vooraf bedachte discussie over Riemer v/d Velde van Heerenveen tussen Johan en Wilfred.

Henk zei

Mooie clash tussen Genee en Derksen, die weer eens zijn eigen vrienden bleef beschermen tegen elke rede in...

Anoniem zei

Ik vond die discussie over Riemer van der Velde ook erg geforceerd overkomen... maar wel altijd leuk als Johan wordt uitgedaagd door Wilfred.

LEEEEOOOOO zei

downloadsnelheid is de laatste weken bijna verdubbeld, nice.

leuke is dat men elkaar niet constant loopt te `dekken`.

Anoniem zei

Geloven ze nou echt dat mensen geintresseerd zijn in al dat geleuter over herenveen en nac? Gijp zit altijd te mekkeren over micky mouse league, nou heb het dan een keer over de cl, over de premier league of des noods de primera division.

En het intresseerd mij geen bal dat ze de beelden niet hebben. Dan doet hansie hansie wel een reconstructie later in de studio

Anoniem zei

Mwah, dan heb ik liever wat stemmingmakerij over zo'n provincieclubje, dan dom gezwam over een competitie als de PL waar ze overduidelijk weinig van begrijpen. Als je voor het voetbalinhoudelijke commentaar kijkt, heb je er niet zoveel van begrepen..

Anoniem zei

Wel jammer dat het over provincie clubjes gaat,CL en EL waar toppers tussen zaten.Dat gelul over die Riemer die bejaarde gek,en NAC who the fuck is that.Ook schandelijk dat er dan geen beelden mogen worden vertoont,je kan dan ook niet echt van een voetbal programma praten.Blijft dan toch ouwe wijven gelul,heb je dit gezien en dat.Beelden erbij en je werk doen Analyseren van de belangrijkste wedstrijden.Wilfred en Johan dat slap gelul over die Riemer doe je maar in make-up kamer daar in de studio.Gewoon een kut uitzending zo toch...

Anoniem zei

Top show

Rob Amsterdam zei

Begint mij ondertussen wel aardig te keel uit te hangen dat geneuzel over hoe leuk Feyenoord doet. Ze hebben nog geen prijs gehaald de laatste 10 jaar dus. Verder prima uitzending

Anoniem zei

@Rob, de geschiedenis doet er niet toe. Feyenoord speelt nu leuk en is nu kanshebber voor de titel.

Anoniem zei

@ 16-02-13 06:25

Interessant man. Was me nooit opgevallen, dat slappe gelul. Ik dacht dat ik al jaren naar een educatief sportprogramma zat te kijken, maar valt me ineens op. Echt, jouw mening is zo relevant.

Anoniem zei

Zou het mogelijk zijn om het filmpje van mario been en boskamp toen hij op bezoek was in genk ergens te bekijken. Ik zou het echt graag zien.

Anoniem zei

ALLES WAT IK ZEG JA WAT IK ZEG IS ZEER RELEVANT HAHAHA.

Rob Amsterdam zei

@Anoniem 12:47
ja dank je de koekoek, de geschiedenis doet er niet toe. Zo lust ik er nog een paar. Als het slecht gaat maakt de geschiedenis niks meer uit. Ze spelen inderdaad leuk maar echt kans hebben ze natuurlijk niet met zo'n matige ploeg.

Anoniem zei

Nee,je moet niet gelijk druk op die ploeg gaan leggen.Die gaan nog veel punten laten lopen,enof je nu wilt of niet het word toch weer Ajax.Die speelde fantastisch afgelopen week in de EL,doen als enige NL club nog mee op alle fronten.EL winnen ze niet maar wel de dubbel.Feyenoord geef ik over 3jaar wel een kans...

Anoniem zei

Rob praat aub geen poep, steeds weer negatief.

Anoniem zei

ach laat rob de jood maar. Hij vind het gewoon leuk om te proviceren. volgens mij is hij 1 van d zovele tbs-ers in ons land

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link