25 februari 2013


Uitzending Derksen & ... (24-02-2013)

Johan Derksen praat iedere week in het programma 'Derksen & ...' met grootheden uit de Nederlandse voetbalwereld. Deze week praat hij met Ajax-trainer Frank de Boer. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier(deel 1) (directe .mp4-link), en hier (deel 2) (directe .mp4-link), de complete uitzending van zondag 24 februari 2013. Met: Johan Derksen en Frank de Boer.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Derksen & ....


3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik heb het op een gegeven moment afgezet. Ik viel zowat in slaap bij dat stemgeluid van Frank de Boer.

Wat ik trouwens jammer vind is dat Derksen met de gast simpelweg diens loopbaan gaat zitten doornemen.
Met alle gebeurtenissen daarin die ik dus al ken.
Er wordt gewoon niets nieuws verteld. Ik ken de loopbaan van de gasten wel zo'n beetje en ook wat ze daarover te zeggen hebben. Dit hebben ze namelijk al tig keer eerder verteld. Een hoop geherkauwde meuk dus.
Waarom stelt Derksen nou niet een paar pittige of originele vragen? Of vragen die onderwerpen aansnijden waarover ik de gast nog nooit gehoord heb?

Anoniem zei

Dat programma met Derksen is een enorme flop. Inhoudsloos en er kijkt bijna geen hond naar. Derksen lijdt aan zelfoverschatting. Uiteindelijk is hij maar een simpel voetbaljournalistje.

Anoniem zei

Al die programmas lijken wel van rtl ipv de heren zelf te komen

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link