19 juli 2011


Wilfred Genee ongelukkig met uitzendtijdstip Tour du Jour

Wilfred Genee had graag gezien dat Tour du Jour niet van 20.30 tot 22.00 uur zou worden uitgezonden, maar pas later op de avond. Dat vertelt Genee in de VARAgids. "Het gaat schemeren als we klaar zijn en dan krijg je net die prettige sfeer."

Later uitzenden was echter geen optie. "We hebben met de NOS afgesproken dat we hen niet overlappen, dat is de afspraak die we hebben gemaakt in ruil voor de heelden." De NOS zendt laat op de avond De Avondetappe met Mart Smeets uit.

Ook de lengte van een uitzending (anderhalf uur) had Genee graag anders gezien. "Ik had een uur misschien ook een geschiktere lengte gevonden. Maar RTL zei: 'Dan is het van half negen tot half tien en dan is het helemaal geen late night meer.'"


4 opmerkingen:

Anoniem zei

Niet overlappen. Was dan van 21:00 tot 22:30 gaan uitzenden. of 21:30 tot 22:30 als één uur genoeg is.

Anoniem zei

Muah wat een zeikerd:P 500k gemiddeld per uitzending is toch netjes!

SigaarSnor zei

Het interview is overigens uit de VARAgids van vorige week, dus ergens afgenomen in de eerste week van Tour du Jour. Tot nu toe om precies te zijn trouwens gemiddeld 429.722 kijkers per dag.

Anoniem zei

Wilfred Genee is een oud wijf dat zich enkel bezighoudt met onbenulligheden. Het programma heeft zeker potentie enkel is hij een storende factor door zijn slechte kennis over wielrennen.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link