08 mei 2011


Van der Gijp becommentarieert de mispeer van Emile Schelvis (Voetbal International)

Wat krijg je als je de mispeer van Emile Schelvis tijdens een partijtje zaalvoetbal mixt met het commentaar van René van der Gijp die kijkt naar een stuntelende Schot? Het antwoord op deze vraag zie je in onderstaande video, gemaakt door Rudolfvennema:



6 opmerkingen:

Rudolf Vennema zei

Hahahahahaha

Anoniem zei

Die Emile is zo uitstralingloos, echt het lulletje van de buurt wat zonder personality of pit. Stakker

Anoniem zei

emiel uitstralingsloos? het zijn altijd wel leuke uitzendingen met emiel, het is een volger en weet veel, het gaat over voetbal, is goedlachs en hij lacht zowel derksen uit als van der gijp of wilfred en schroomt ook niet om wat (terug) te zeggen

Durk zei

Emile is echt een ongelofelijke stakker. Altijd als Emile te gast is wordt ik er gewoon misselijk van. Wat een loser is dat zeg. Mooi filmpje btw. Vermaak me er kostelijk mee. Emile kan naast irritant en saai zijn klaarblijkelijk ook een behoorlijke pot voetbal op de mat leggen. Chapeau Emile.

Anoniem zei

Emile heeft veel verstand van voetbal, met name Italiaans voetbal. Grappig filmpje maar het heeft geen enkel invloed op zijn kennis. Er zijn wel meer mensen die verstand van voetbal hebben en niet geweldig zijn met de bal aan de voet. Emile levert altijd een prima bijdrage, nooit de dominant aanwezig en doet ook nooit iets vervelends tijdens de uitzending. Laat lekker gaan joh!

Anoniem zei

Ben gelukkig niet de enige die die gast dus een inhoudsloze lul vindt, steeds met zijn domme "grapjes" waar die alleen zelf om lacht... Geef me dan voor Erik Dijkstra of Johan Boskamp. Maar niet die saaie klapmongool

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link