14 mei 2011


Nieuw: het SigaarSnor.blogspot.com-forum!

Op veler verzoek heeft SigaarSnor.blogspot.com vanaf heden ook een eigen forum! Je kunt het forum bereiken via deze link (zet 'm direct in je favorieten!), die je ook aantreft in de tabbladenbalk bovenaan op iedere pagina.

Om te kunnen posten op het forum hoef je je (op dit moment) nog niet verplicht te registeren: iedereen kan er dus snel en gemakkelijk een reactie achterlaten. Wil je echter vaker reageren, dan is het raadzaam direct een gebruikersnaam vast te leggen. Je kunt dan ook een profielafbeelding (en meer) bij iedere reactie achterlaten en bovendien kun je verschillende foruminstellingen naar eigen wens aanpassen. Registeren doe je hier.

Je kunt op het forum terecht om alles te bespreken met betrekking tot de uitzendingen van Voetbal International, Doordekken, etc. én de hoofdpersonen uit die programma's, zoals Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp. Maar ook kan er gediscussieerd worden over allerlei andere (voetbalgerelateerde) zaken. Om het forum overzichtelijk te houden zijn er verschillende categorieën aangemaakt, zoals 'Feedback', 'Uitzendingen', 'Personen' en 'Kroegpraat'.

Neem nu dus snel een kijkje op het SigaarSnor.blogspot.com-forum!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link