19 oktober 2009


Derksen, Genee en Van der Gijp in Wat Vindt Nederland?

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp waren afgelopen zaterdag te gast in 'Wat Vindt Nederland?' op RTL4 (933.000 kijkers). In de spelshow met Jack Spijkerman wordt de mening van Nederland gepeild over uiteenlopende zaken die de afgelopen week in het nieuws zijn geweest.

Het trio moest onder andere de mening van Nederland voorspellen op de vragen wie de winnaar van de Gouden Televizierring wordt, of Marco Borsato óf Unico Glorie liegt, of men liever een jaar geen seks óf een jaar geen mobieltje heeft, of Johan Cruijff óf Louis van Gaal gelijk heeft, of men liever de bevalling van zijn schoonmoeder bijwoont óf een sekstape van zijn ouders bekijkt, of de vrouwelijke emancipatie voltooid is en of mannen in de liefde onbetrouwbaarder zijn dan vrouwen.

De aflevering van Wat Vindt Nederland? met Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp is hier te bekijken.


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Netjes dat je een link hebt gepost die rechtstreeks naar dat filmpje gaat.. voor die andere afleveringen moet je 0.99 betalen zie ik?

SigaarSnor zei

Er staat inderdaad dat je er 0.99 euro voor moet betalen, maar als je op een uitzending klikt, begint-ie gewoon te spelen.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link