26 februari 2018


Badr Hari: ''Rico Verhoeven is kansloos tegen mij''

Uiteindelijk gaat het natuurlijk om het grote gevecht met Rico Verhoeven. Dat weet Badr Hari zelf ook wel. Maar eerst vecht de zwaargewicht komende zaterdag nog tegen Hesdy Gerges. De 33-jarige Hari is er lang uit geweest, maar toch vol zelfvertrouwen: "Ik ben nog steeds de beste."

Het is voor Hari zijn eerste wedstrijd sinds de verloren partij tegen Rico Verhoeven eind 2016. "Deze wedstrijd is hartstikke belangrijk. Het is voor mij een partij na een lange afwezigheid. Ik wil mezelf bewijzen en aan mijn fans laten zien dat daar in de ring nog steeds de nummer 1 staat."

Hari is na zijn gevangenisstraf nu zo'n vier maanden in training voor de wedstrijd tegen Gerges. "Ik ben rustig gestart, heb het goed opgebouwd. Ik heb wat nieuwe mensen in dienst genomen voor de conditie- en krachttraining. Ik denk dat we de juiste keuzes hebben gemaakt. Volgens mij ben ik nog nooit zo fit ben geweest."

Op de vraag of hij nu ook beter is dan wereldkampioen Verhoeven is Hari duidelijk. "Daar twijfel ik niet aan. Hoe die verliespartij toen is gegaan, doet er niet toe. Uiteindelijk telt alleen de winst. En die was voor hem. Maar ik zie in hem geen tegenstand in de volgende wedstrijd. In de vorm die ik nu heb, denk ik gewoon dat hij kansloos is."
2 opmerkingen:

Anoniem zei

Sint?

Anoniem zei

https://hooktube.com/watch?v=xTqbba_gfAo

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link