30 september 2016


Uitzending Voetbal Inside (vr 30-09-2016)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal Inside op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van vrijdag 30 september 2016. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Valentijn Driessen, Escha Tanihatu, Simon Zijlemans en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal Inside.


22 opmerkingen:

Anoniem zei

merci

Antonio zei

obrigado

Cornelis zei

Dankjewel!

Anoniem zei

Grazie

Anoniem zei

Gracias!

Anoniem zei

Kan iemand de uitzendingvan 23-09-2016 uploaden via wetransfer, de link is dood en ik heb deze uitzending gemist, mocht iemand een andere uitzending gemist hebben dan kan ik die uploaden

Anoniem zei

ik heb die uitzending nog wel maar zou even niet weten hoe of waar die up te loaden...

Anoniem zei

hier kan je hem uploaden:
https://www.wetransfer.com/

Anoniem zei

of deze is misschien gemakkelijker:
https://www.filedropper.com/

Anoniem zei

OK
ik ga nu even kijken hoe dat werkt.
wil je de 400 of de 700 versie

Anoniem zei

@10:27 de eerste vraagt om een emailadres dus heb ik je 2e link geprobeerd.
Ik probeerde de 700-versie maar na een paar uur staat ie al op 0 procent......
Plotseling schiet me te binnen hoe dat zou kunnen komen, maar als je een andere reden weet laat me dat dan weten. Ik verblijf een tijdje in een landje waar ze vanwege politieke redenen sinds een paar maanden allerlei internet- dingen hebben geblokkeerd zoals faceboek, skype, twitter etc... misschien dus dat uploaden ook niet mag.
Ik ben met een truukje bezig om dat te omzeilen maar dat is tot nu toe nog niet gelukt. Laat me maar weten of gie uitzending al hebt inmiddels en hoe ik anders je kan laten weten zodra ik weer kan upioaden.
ik denk troewens dat het volgende ook een optie is:
ik knip hem ( de 400-versie ) in stukjes en stuur die dan per email.
Laat maar wat weten.
ps: die 23e was, wat mij betreft, niet de beste aflevering trouwens

Anoniem zei

Ja klopt ik was even vergeten dat wetransfer om emailadressen vroeg vandaar de 2e link. ik heb hem nog niet, maar in ieder geval bedankt voor de moeite hoor. Ik zou het verder niet weten, ik laat liever niet mijn emailadres hier achter dus laat maar gaan, maar toch bedankt nogmaals!

Anoniem zei

@03:37:
De afleveringen worden ook altijd trouw en snel op Spotnet (usenet) gepost, dus daar kun je ze altijd downloaden, ook vanuit het buitenland. Desnoods via een VPN, maar het lijkt me sterk dat ook usenet geblokkeerd wordt.
Usenet-abonnementje nemen dus....

Anoniem zei

@21:18

Welk usenet abonnement raadt u aan?

Anoniem zei

@00:02:
Op zich maakt dat niet veel uit voor iets simpels als het downloaden van VI-afleveringen, dat kan met elke usenet-provider. Een provider als Eweka (7,50 per maand) heeft wel een heel lange retentie (meer dan 4 jaar inmiddels), dus dan kun je in theorie tot zeker 4 jaar terug de afleveringen van (onder andere) VI downloaden (mocht je dat willen).
Om te downloaden zou ik het programma Spotnet gebruiken, dat is veruit het makkelijkste in gebruik. Spotnet installeren op je PC en inloggegevens van je usenet-provider invoeren en downloaden maar! Let wel op dat je kiest voor een SSL-verbinding (sslreader.eweka.nl, poort 563), zodat buitenstaanders/overheden niet kunnen zien wat je download, lees meer daarover bij de FAQ van Eweka.
Tot zover de kleine tutorial voor wat betreft het downloaden met usenet ;)

Anoniem zei

@21:18
over dat VPN...
ik ben dus degene hierboven in dat "geblokkeerde buitenland".
Ik had idd iemand over dat VPN gehoord maar is nog niet gelukt. Het zou fijn zijn als ik zoals before een beetje kontakt kan houden met het thuisfront. dat deed ik tot voor kort via Skype op een laptopje.
Je zou me ontzettend helpen met een klein tutorialletje hier

Anoniem zei

Oh, en gebruik een beetje gezond verstand en een goede dosis achterdocht bij het downloaden via usenet (en ook torrents). Nu zal er met het downloaden van VI afleveringen niets gebeuren, die zijn schoon, maar je zult vast eens wat meer willen downloaden dan enkel VI (zoals films, muziek, etc.).
Lees de reacties onder een post eerst (op Spotnet staan reacties van anderen onder de posts) en ga af op je intuïtie. Kijk even of het een betrouwbare vaste uploader is. Zo voorkom je vervelende cryptovirussen e.d.
Zorg ook voor een goede virusscanner (Kaspersky o.i.d.) op je PC en download niet zomaar alles wat je tegenkomt.
En zorg dat je PC regelmatig (persoonlijke bestanden e.d.) gebackupped wordt (!!) op een externe schijf (liefst twee), voordat je aan downloaden begint. Voor het geval er onverhoopt toch een virus binnen komt. Heb ik nog nooit gehad hoor, maar kijk uit en neem voorzorgsmaatregelen. Voorkomen is immers beter dan genezen (wat bij een cryptovirus soms onmogelijk is, dan is het weg=weg).
Ik dacht, ik zeg het maar even, aangezien ik het lichte vermoeden heb dat we hier met beginners/digibeten te maken hebben ;)

Anoniem zei

Vaag, mijn eerste reactie verdween na het posten van een tweede reactie. Hierbij opnieuw:
@05:26:
Zo moeilijk is het niet hoor ;)
Ga naar bijv. ipvanish.com, waar je voor hooguit 10 dollar per maand (hoe langer de abonnementsduur, hoe voordeliger) een VPN abonnement kunt nemen. Ik heb zelf goede ervaringen met deze dienst, werkt allemaal prima, het is ook één van de grotere VPN-providers. Je kunt het ook eerst 7 dagen gratis uitproberen, zie ik.
Vervolgens hun programma (van IPVanish dus) op je PC installeren. Vervolgens kun je kiezen in welk land je wil gaan zitten, voor het bezoeken van Nederlandse websites (zoals NPO) moet je dan een Nederlandse server selecteren. Klik op Connect, wacht even tot het signaal op OK/groen staat en klaar is kees, je zit (IP-technisch gezien) in Amsterdam! Je kunt dit testen door op bijv. whatismyipaddress.com te kijken.
Afijn, de website van IPVanish wijst zichzelf, ik zou zeggen lees het allemaal even goed door.
Ga wel van tevoren even na of je niet illegaal bezig bent door met een VPN te werken, afhankelijk van het land waar je zit. Even googlen en inlezen dus van te voren, of dit geen strafrechtelijk risico vormt. Maar het moet wel een heel vervelend onderdrukkend land zijn wil dit een probleem vormen. Een VPN dienst maakt je trouwens ook niet geheel anoniem, hou dat ook in gedachten. Daar zijn veel meer maatregelen voor nodig dan enkel een VPN.
Oh, en voor de duidelijkheid; met een VPN-abonnement kun je dus niet van Usenet downloaden, daar heb je dus een apart Usenet-account voor nodig. Usenet en VPN staan dus apart van elkaar. SSL Usenet downloaden over een VPN-verbinding is wel het allerveiligste natuurlijk, maar echt nodig is het niet, tenzij je heel voorzichtig wil zijn.
Tot zover de kleine VPN tutorial ;)

Anoniem zei

@06:54
geweldig !
Heeel erg bedankt voor je tijd. Het is wel een behoorlijk lasting landje hoor, maar ik vermoed dat het wel gaat lukken met je tutorialletje. We hebben nu weer net bijna 24 uur zonder stroom hezeten dus ik heb even wat andere dingen aan mijn hoofd, maar ik zal je asap laten weten of het gelukt is. Zal ik dat hieronder doen of onder de nieuwe uitzending tzt @vpntutorialletje ofzo?

Anoniem zei

@06:54
oooh en je hebt het over een "PC", (en terecht want ik had het over "mijn laptopje") maar soms gebruikte ik ook mijn smartphone.... lukt het daar ook mee ? Ik neem aan van wel, en als dat ook nog lukt dan is het helemaal geweldig!

Anoniem zei

@03:51:
Graag gedaan hoor!
Ik zou zeggen, probeer het eens een maand uit, kijken of het werkt (kost een tientje, je kunt zelfs met iDeal betalen). Als je een redelijke internetverbinding hebt, dan zou het toch gewoon moeten werken allemaal. Lees hun site ook goed, daar worden al allerlei vragen beantwoord.
Ja, smartphone moet ook kunnen, daar biedt IPVanish ook apps voor aan (zowel Android als iOS). Zie kopje "Apps" op hun site (staan ook in GooglePlay/Appstore).
Normaal gesproken check ik de reacties hier niet echt (zijn soms echt van bedroevend niveau), maar ik ben wel benieuwd of je het voor elkaar krijgt. Ik zal de komende weken de reacties onder de uitzendingen (op maandag en vrijdag) wel in de gaten houden (en de reacties onder dit topic van 30-9).
De groeten van VPNtutorial! ;)

Anoniem zei

@VPNtutorial
graag gedaan ? ok maar nogmaals heel erg bedankt !! Ik denk laat ik deze pagina nog 1 keer checken op een respons van jouw kant. Het is even een "gekkenhuis" hier om allerlei redenen dus ik kom er deze week zoiezo nog niet aan toe. Het is een vervelend landje omdat ook hier mensen zomaar "verdwijnen", het komt alleen niet zo in het news omdat het voor de grote machten totaal niet interressant landje is. Als je weet wat ik van de week allemaal heb meegekregen aan gebeurtenissen binnen mijn "omgeving" (dus toetsbaar) en je kijkt dan naar het nivo van sommige reacties hier dan ..... nou ja etc etc
Over mij hoef je je niet druk te maken hoor LOL want ik heb politiek echt totaal geen belang
Ik vind trouwens het politieke nivo in een "beschaafd" landje als NL ook vaak van een heel bedroevend nivo, en dan doel ik ZEKER niet specifiek op die blonde mijnheer maar vooral op partijen waarvan je juist een beetje beschaving verwacht.
Nou ja....NOGMAALS heel erg bedanjt. Ik denk niet dat ik HIER nog eens ga checken maar onder de eerstvolgende uitzending nadat het gelukt is laat ik een berichtje achter.
fijne donderdag, groeten

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link