23 september 2016


Uitzending Voetbal Inside (vr 23-09-2016)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal Inside op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van vrijdag 23 september 2016. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Johan Boskamp, Escha Tanihatu, Simon Zijlemans en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal Inside.


9 opmerkingen:

Anoniem zei

kan er geen a1t-link komen ofzo met alleen de eerste 3 minuten van de uitzending ? Dat zijn namelijk al meer dan een jaar negen van de tien keer de enige goeie minuten nog.....

Anoniem zei

Kan er geen reservaat ingericht worden voor mensen die al langer dan een jaar vinden dat enkel de eerste 3 minuten van elke aflevering de moeite waard zijn maar desondanks toch nog altijd de moeite doen om ze te downloaden en te bekijken? Op Texel bijvoorbeeld? Samen met al die domme moslims die niet zonder onderbroekje durven douchen?

Anoniem zei

Geniale counter 23:04! En geen woord aan gelogen.

Anoniem zei

zo'n reservaat bestaat al en raad eens ? ik zit er al. Misschien is een reservaat voor mensen die NIET zien dat het nivo achteruit gaat een idee ?

Niveau opkrikker zei

Zaandamse haakneuzen groeten de bezoekers alhier!

Cornelis zei

Dankjewel weer!

Anoniem zei

waarom heet het programma nog VI ?
de naam FI past veel beter gezien de inhoud de laatste tijd

Anoniem zei

Dankjewel weer vanuit Taiwan

Anoniem zei

Kan iemand deze uitzending uploaden via wetransfer, de link is dood en ik heb deze uitzending gemist, mocht iemand een andere uitzending gemist hebben dan kan ik die uploaden

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link