04 maart 2016


Ingekorte uitzending Voetbal Inside na overlijden ex-vrouw René van der Gijp

Daniëlle Sijthoff, de voormalige levenspartner van voetbalanalist René van der Gijp, is in de nacht van donderdag op vrijdag onverwachts overleden. Dat laat RTL7 weten in een verklaring.

De uitzending van Voetbal Inside gaat vrijdagavond wel door, maar 'in ingetogen vorm'. René is er logischerwijs niet bij. Het programma duurt ook een half uur korter en eindigt om 21:30 uur.

''RTL leeft zeer mee met René van der Gijp, de familie en andere naasten die onverwachts afscheid hebben moeten nemen van Daniëlle'', aldus de zender. ''Wij wensen alle betrokkenen heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies. Uiteraard geven we René alle ruimte om zelf te bepalen wanneer hij zich weer klaar voelt om zijn plaats in te nemen bij Voetbal Inside.''

Daniëlle is de dochter van de in 2006 overleden oud-wielrenner en modekoning Theo Sijthoff. Van der Gijp en Daniëlle gingen in juni 2014 uit elkaar. De oud-voetballer zag zijn ex nog regelmatig, ook omwille van hun 12-jarige zoon Nicky. ''Ik kom er nog wel vaak, een paar keer per week eten, maar niet in de zin zoals het normaal gaat'', liet hij twee jaar geleden los.

De oud-voetballer en zijn vriendin hadden nooit een 'normale' relatie. Van der Gijp wilde niet samenwonen en heeft dus nooit met Daniëlle in één huis gewoond.


1 opmerking:

Anoniem zei

Jezus.. wat een ontzettende klap zeg voor Rene en zijn omgeving. Derhalve heel veel sterkte gewenst bij deze erg moeilijke momenten in het leven.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link