04 november 2015


Bijpraten met Escha (Deel 14)

Een keer in de zoveel tijd praten wij van SigaarSnor met Voetbal Inside-bardame Escha Tanihatu. Zij beantwoord dan voor ons een elftal aan vragen. Deze keer gaan de vragen o.a. over een eventuele borstvergroting, de Oranjeloze EK-zomer en nog veel meer!

1) Wat vond je van het optreden van Lars Koning bij Voetbal Inside?
Ja, dat was geweldig. Hij was van te voren toch best een beetje nerveus voor het bijwonen van de uitzending, maar hij heeft de mannen aan tafel uiteindelijk netjes te woord gestaan. Kortom, super goed gedaan!!

2) Voetbal Inside is nu een kleine drie maanden onderweg. Voelt het anders dan Voetbal International?
Nee joh, het is alleen de naam van het programma dat anders is, want die mannen aan tafel kun je niet veranderen. En dat moet je ook vooral niet proberen, als iets werk, dan werkt het! Dat is namelijk al jaren de kracht van het programma.

3) Het Nederlands elftal gaat aankomende zomer niet naar het EK, waardoor VI Oranje op losse schroeven is komen te staan. Hebben jij en Danny al een alternatief zomerprogramma bedacht?
Ja het is ontzettend jammer dat het Nederlands elftal uitgeschakeld is voor het EK. Het is ook erg jammer voor alle supporters, horeca etc.. in Nederland. Het zal even wennen zijn. Gelukkig hoeven wij niet stil te zitten deze zomer, er komen weer een hoop mooie festivals aan.

4) Wat was het meest genantste moment voor jezelf in de geschiedenis van VI?
Dat tijdens de uitzending mijn tap leeg bleek te zijn, en daar een erg vreemd geluid bij kwam kijken. Direct daarna volgden ook hele rare opmerkingen van de mannen aan tafel. Maar ach, toen vond ik het even genant, nu kan ik er smakelijk om lachen!!


5) We zagen op Instagram een foto voorbij komen van 'Escha met een nieuwe voorgevel'. Heb je dat weleens overwogen, een borstvergroting of andere cosmetische ingrepen?
Nee, ik heb dat tot nu toe nog nooit overwogen. Ik ben er ook absoluut niet tegen als iemand iets aan zichzelf laat doen hoor, je moet vooral doen waar je je goed bij voelt. Of ik ooit zelf iets zou doen weet ik niet, zeg nooit nooit! Ik ben alleen niet heel erg fan van naalden en/of operaties.

6) Wat was voor jou het leukste moment uit het seizoen 2014/2015 van Voetbal International?
Dat vind ik altijd zo’n moeilijke vraag. Er zijn te veel leuke momenten om er een uit te kiezen. Ik hou wel van de uitzendingen waar het net iets te plat en genant word. Maar de uitzendigen waar ruzie gemaakt wordt, dan zit ik het liefst onder de bar.

7) Stel je voor, RTL 7 wil een real-life soap maken over het leven van jou en Danny. Zouden jullie daar open voor staan?
Nee, dat is echt niks voor ons.

8) Wie vindt jij de vijf aantrekkelijkste voetballers die er op de Europese velden rondlopen?
Pfff, dat vind ik zo moeilijk. Er zijn een hoop voetballers die er goed uitzien, maar ik vind het zelf erg leuk als een voetballer een beetje normaal en gezellig overkomt, die op een normale manier de pers te woord staat en ook in is voor een geintje of een beetje humor.

9) Johan Boskamp was ruim een week geleden jarig. Heeft jij nog een leuk verjaardagscadeautje gekregen van jou en Danny>
Hij heeft van ons natuurlijk weer een doos vol drop gekregen. Hij is mijn ''Grote lieve snoep kont''!

10) Wat zijn voor jou de drie belangrijkste drijfveren in je leven en waarom?
Heel cliché!! Liefde, positiviteit, en heel veel lachen. Ik vind liefde het mooiste wat er is. Voor mij is dat de basis voor alles. Ik kijk altijd vrij positief de wereld in, wat soms onbegrijpelijk is voor de mensen om mijn heen, maar het maakt alles echt een stukje leuker. Ik zit hele dagen tussen de mannen, zowel bij RTL7 en als tourmanager bij de band ( Danny Vera). Ik hou heel erg van flauwe en schunnige grappen, zelfspot en als je jezelf gewoon niet te serieus neemt. Iedere dag moet toch wel een klein feestje zijn, als je maar gelachen hebt.

11) Vorig jaar voorspelde je de landskampioen van de eredivisie goed. Dit seizoen vragen we je het opnieuw. Wie wordt er landskampioen van Nederland?
Dan denk ik toch echt dat Feyenoord na al die jaren toch weer eens Landskampioen gaat worden!6 opmerkingen:

Anoniem zei

Escha moet gewoon haar tietjes vergroten. Daarom is Sensi ook zo populair :)

Anoniem zei

Dit is zo oninteressant dat zelfs de trollers niet reageren

Anoniem zei

Escha is gewoon een schatje

Een echte mening zei

De heren aan tafel staan toch bekend om hun -vaak harde- meningen waarbij alles en iedereen een keer aan bod komt.

Waarom er dan een interview geplaatst wordt met zo'n leeghoofd als Escha die zowat alle open deuren intrapt; bij een goede vraag niet in staat is om een redelijk antwoord te geven en alles maar aan elkaar lult, is voor mij onbegrijpelijk.

Dat mens heeft immers al meerdere keren toegeven heeft dat het spelletje haar geen ene reet interesseert, waardoor voetbalinhoudelijke vragen niet gesteld hoeven te worden, maar er best een normaal antwoord gegeven mag worden op een ludieke vraag wie ze de knapste voetballers vind. Zelfs daartoe is mevrouw niet in staat.

Ze vindt het zelf erg leuk als een voetballer een beetje normaal en gezellig overkomt en als hij een beetje humor heeft. Helaas gelden deze karaktereigenschappen niet voor Escha, die maar al te graag in d'r blote kont in de Playboy staat...

Onderkruipsel zei

Een echte lul...

Anoniem zei

Zoek de verschillen:
dat vind jij
jij vindt dat

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link