23 december 2014


Johan Derksen: ''Voetbal International is mijn blad niet meer'' (Voetbal International)

Fragment uit Voetbal International. Kees Jansma vindt het jammer dat er geen column meer van Johan Derksen in het blad Voetbal International staat. Johan Derksen legt uit waarom dit is, en vertelt ook dat het een grote chaos in de directie van het blad Voetbal International.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending.

Klik hier om de gehele uitzending van 22 december 2014 te bekijken.6 opmerkingen:

Anoniem zei

Lekkere opmerkingen.
Ik kan me niet voorstellen dat Thijs c.s. nog langer in VI aan de bar zullen verschijnen.

Anoniem zei

Idd jammer van de van der Gijp-column, dat was een van de smaakmakertjes uit het blad. Derksen heeft gelijk dat het blad achteruit gaat, maar doet dit ook vanuit zijn eigen ego wat ik persoonlijk een beetje jammer vind.

Anoniem zei

Beetje jammer dat hij zijn jongens zo af valt. Een sterke leider kun je niet zo maar even vervangen. De redacteuren zijn nog hetzelfde en zullen vast dezelfde soort stukken afleveren. Twee hoofdredacteuren is sowieso al vreemd. Dit heeft Derksen deels zelf veroorzaakt. Je hebt een leider nodig en die mag dan echt wel weer adviseurs hebben. Maar twee kapiteins op een schip? Je stelt toch ook niet twee hoofdtrainers aan bij een voetbalclub?

Ik zie Derksen nog wel een eigen uitgeverij opzetten met Kees Jansma. Hij kent veel mensen in het vak en is bekend met de media. Samen kunnen ze zo bakken met geld verdienen door populaire voetbal boeken te gaan uitgeven.

Achter de schermen bij het kerstnummer
http://www.vi.nl/media-vitv/vi-kersteditie-achter-de-schermen-in-gouda.htm

Anoniem zei

Johan Derksen is een baas.

Anoniem zei

Hahaha, Derksen mag alles roepen, maar op dit forum wordt je weggecensureerd.

Anoniem zei

Same here. Mijn kritische opmerkingen richting Derksen zijn ook weg. Sigaarsnor houdt altijd zijn mond, maar gaat hij nu wel met de billen bloot? Uitleggen waarom hij hier censuur pleegt?

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link