13 september 2014


Uitzending Voetbal International (vr 12-09-2014)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van vrijdag 12 september 2014. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, Valentijn Driessen, René van der Gijp en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


21 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik krijg tijdens de tweede pauze last van een diarree-aanval; laatst stuk nog de moeite waard?

Anoniem zei

2,3 gigabite is wel veel.

Anoniem zei

YEAAAH 720P weer!

Hoop dat RTLXL hier nou eens bij blijft..!

Anoniem zei

Jammer,doet het niet, net als tijdens vi oranje.
Toch nog bedankt.

Emile S. zei

Zoals ze in Italië altijd zeggen: Grazie! He he!
Overigens wel geinig om te vertellen: wisten jullie dat ze in Italië ook zo'n site hebben waar je de mp4s kunt vinden van het Italiaanse broertje van dit programma? Van de week zat in de Milaan de Gazzetta te lezen, je weet wel, die roze krant. Die meldde toen dat je nu met één klik de uitzending zo kan downloaden. De site heet dan niet de sigaarsnor, zoals bij ons hier in Nederland, maar sigarobaffi he he he. Maar goed, die is toen opgericht nadat de fans van Ternana een keertje tijdens een terugreis na een uitwedstrijd tegen Albinoleffe, de club van legende Guiseppe Moggitazzi, in de file zijn gekomen en veels te laat thuis gekomen zijn. Die hebben allemaal de tv-uitzending van Calcio Internazionale moeten missen en pikte dat niet. Dat is in Italië toen een echt uit de hand gelopen. Vandaar dat ze toen gelijk besloten hebben om sigarobaffi het leven in te blazen. In Italië.

Anoniem zei

Wat een gezeur weer. Ga lekker rukken jongens.

Anoniem zei

He SS de mp4 link doet 't niet

Anoniem zei

misschien kent iemand nog leuke verhalen uit de duitse leag ? of de cypriotische ofzo ?

Anoniem zei

Super! Altijd beter dan kijken via xl met die irritante reclame blokken!

Anoniem zei

Kunnen ze gijp niet in de rijn dumpeb met een reclameblok aan z'n voeten?

Onderkruipsel zei

Die Valentijn Driessen is een crimineel. Dat die zomaar kan aanschuiven zou niet kunnen bij de publieke omroep. Dan krijg je meteen kamervragen.

Onderkruipsel zei

En... top Derksen, je probeert het weer, aannames op aannames maar toch weer even een Nederlander uit de buurt van Tolbert beoordelen op een huidskleur die niet je eigen is.

Anoniem zei

mp4 link doet t bij mij niet in firefox. Google Chrome werkt prima.

De Knaak zei

Bedankt voor de h264 in de mp4 container de afgelopen tijd Oliver!
Helaas kan ik de HD bestanden niet binnehalen zonder de onbekende netwerkfout( ook niet met chrome). Zal wel komen doordat ik een vrij trage adsl lijn heb.
Nu maar weer die kut x264 troep in mp4container downen en converten naar een formaat die de xbox wel afspeelt.

Jan Jul zei

Derksen is gewoon een heel eng, naar mannetje met van die vervelende maniertjes. Denkt dat hij Mr Bigstar is terwijl het gewoon een heel simpel rechtsbackje is uit de Betuwe, die z'n handen moet dichtknijpen dat hij z'n ABC meningtjes op TV mag verkondigen. Daar kunnen ze net zo goed een sprekende pop voor in de plaats zetten.

En Gijp? he bah!.... die wil ik dus echt NOOIT meer op mijn televisie zien. Ik heb me daar VER-SCHRIK-KE-LIJK aan gestoord. Wat een GEK. Die is gewoon compleet I-DI-OOT. Hele foute analyses geven, die NERGENS op sloegen. En dan na afloop weglopen zonder iemand een hand te geven. Wat dat ventje moet doen is z'n positie afgeven aan Kieft of Boskamp en niet meer op de TV verschijnen.

Anoniem zei

Telegraaf uitzending. Natuurlijk een Algemeen Dagblad opmerking maken.

Anoniem zei

Iemand nog een mp4 llink voor mij.vanuit het warme Syrie?

Anoniem zei

Pleur even een goed linkje op je site aub. of een link

Anoniem zei

En Madrid weer verloren, wat gaan piepo Gijp en rotsnor nu weer voor excuus verzinnen?


Anoniem zei

wat derksen aangaat, jaren als journalist gewerkt, en het wereldje kennen heb ik respect voor. madrid, had ik ook niet zien aankomen, kouwe kakkers

Anoniem zei

Krijgen we dit weer. Link die niet werkt voor velen van ons. Jammer hoor.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link