16 september 2014


Johnny de Mol verkiest Johan Derksen boven René van der Gijp

Als Johnny de Mol moest kiezen tussen Johan Derksen en René van der Gijp, koos hij zonder enige twijfel direct voor Johan Derksen. ''Ik ben met beiden op stap geweest en dat waren mooie reportages. Als ik Johan bel, staat hij meteen voor me klaar. Voor hem heb ik veel respect.'', aldus Johnny de Mol in Veronica Magazine.

Ook is Johnny de Mol blij dat hij een andere kant van Johan Derksen heeft leren kennen. ''Ik ben blij dat ik een andere kant van hem heb kunnen laten zien. Derksen is gewoon een lieve, aardige man.''

Johnny de Mol is minder te spreken over René van der Gijp. ''René was ook heel leuk, maar hij vond het kennelijk nodig om na afloop wat nare dingen te zeggen, zoals dat een scène twintig keer over moest. Terwijl wij veel moeite hebben gedaan om het hem naar zijn zin te maken in Barcelona. Dat vond ik jammer.''


5 opmerkingen:

Anoniem zei

vd Gijp is gewoon eerlijk en blijkbaar kan De Mol daar niet mee omgaan. Derksen liet zich dit keer juist een keer helemaal geen en liet alles over zich heen komen. Logsich dat je dan makkelijk gevonden wordt. De Mol doet zijn prgs leuk, maar is gewoon een sukkel.

~D. zei

Rene heeft ook gezegd dat hij het harstikke leuk vondt om daar te zijn, en met zn zoontje. Moet De Mol niet doen alsof Rene zoiets verschrikkelijks zegt, als hij het een keer heeft gehad over hoe irritant het is 20× een scene over te doen.

Kom op zeg.

Anoniem zei

Was de eerste keer dat dat zoontje z'n vader had gezien in 12 jaar.

HAHAHA, van der Gijp topgozert

Anoniem zei

kun je tegenwoordig nog de uitzendingen met genee kijken of niet meer

Onderkruipsel zei

Ik vind die Derksen prima in VI hoor. Professioneel gezien doet hij wat hij moet doen ook al scoort hij minder succes dan bepaalde voetbaltrainers. Maar die maniertjes van Derksen, wat een engerd.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link