23 mei 2014


Johnny de Mol schuift aan bij de heren van Voetbal International (Johnny in Oranje)

Eergisteren (21 mei 2014) waren Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee te zien in het programma Johnny in Oranje. Daarin werd alvast vooruitgekeken op het aankomende Wereldkampioenschap voetbal in Brazilië.

9 opmerkingen:

Anoniem zei

hey, waar is de link nu ?

Anoniem zei

is er meer video van johnny die aanschuift bij VI? dit heb ik gemist ofzo denk ik

Anoniem zei

Heeft rijke pappie en dan gaan alle dueren open,zonder zijn vader had hij nooit al die BN'ers cq stronthoeren kunnen neuken...

Anoniem zei

Wat zit je nou te zeiken! Waarschijnlijk ben jezelf een gefrustreerde klaploper, die minachtend en misgunnend een ander zijn succes niet gunt. sukkel!!

Anoniem zei

Ik ben een selfmade miljoinair,dus ik weet wat je ervoor moet doen. En ik denk eerder,dat ie jouw zus en moeder heeft liggen ketsen en dat jij er een leuk centje voor hebt gehad en miss wel een baantje...Hahaahha.

Anoniem zei

Dus een moeder/zus moet toestemming van hun zoon/broer hebben om johnny de mol te neuken? Ben jij zo'n moslim mongool ofzo? Het enige waar jij een miljoen van hebt zijn luizen in je schaamhaar, sukkelaar.

Anoniem zei

Kan ook zijn dat jij een verhouding hebt met Johnny,gezien je felheid van reageren.Maar hij hebt je dus gematst,en als je goed leest heeft hij jouw niet om toestemming gevraagd,hij heeft je betaald en dan ben je zoals ze dat zeggen een pooier.Maar das niet zo erg toch iedereen wil een centje verdienen toch...

Anoniem zei

Treurig

Anoniem zei

Hahahaahahahaa.....

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link