19 augustus 2013


Uitzending Voetbal International (ma 19-08-2013)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van maandag 19 augustus 2013. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Hans Kraay Jr., Martijn Krabbendam, Thijs Slegers en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


35 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat werd eens tijd, verdomme.

Anoniem zei

Houd je bek verdikke.

Anoniem zei

Hee dikke, ga eens bamiblokken bakken!

Anoniem zei

haha een clubhuisheld geniaal die kantinevent

Anoniem zei

Bedankt voor de link!

Anoniem zei

Hahaha, VI had gisteren 835.000 kijkers, tegenover 56.000 voor Fox Voetbal :D

Anoniem zei

toch nog meer dan een halve ton naar FOX... OVERLOPERS!!!

Anoniem zei

Kan je dat programma van Fox ook terug kijken?

Anoniem zei

Hahaha das in TV begrippen echt heel slecht voor een debuut als programma.VI goes for a Miljoen.

Anoniem zei

v. Pepperstreet: "We gaan voor de lange adem"

Anoniem zei

"... toch nog meer dan een halve ton naar FOX... OVERLOPERS!!! ..."

Nee joh, dat zijn de mensen die de vorige zender aan het kijken waren en de TV niet uitgezet hebben/afstandsbediening kwijt waren.

NIEMAND gaat vrijwillig afstemmen op FOX voetbal.

Robert van den Heuvel zei

Het programma FOX Voetbal om 20.30 uur wist 56.000 kijkers aan zich te binden. Dit programma moet de concurrentie aangaan met Voetbal International, de talkshow op RTL7 met Johan Derksen en René van der Gijp. Hiernaar keken maandagavond 835.000 mensen.

De sportrubriek FOX Sport Centraal, die drie keer op een avond wordt uitgezonden, trok de minste kijkers.
lees verder: http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2694/Tech-Media/article/detail/3495333/2013/08/20/FOX-weet-gemiddeld-slechts-58-000-kijkers-aan-zich-te-binden.dhtml

Anoniem zei

Anoniem20-08-13 11:27
Kan je dat programma van Fox ook terug kijken?

Nee volgens mij niet.

Anoniem zei

56.000 nieuwsgierige mensen ja ! Na eerste aflevering word het alleen nog maar minder. Je kan toch geen show bouwen met in de hoofdrol die kale clown met zn knake computer en die huilebalk als aangever !

Misschien kan die Fox promoter die de laatste tijd actief is op dit forum ff een verslagje schrijven over die aflevering van gisteren?

Anoniem zei

Lekker begin voor fox 7 !

Zelfs met beelden een flop. Hahaha

Misschien kunnen ze die topper van een van Hintum dr ook nog bijzetten met zn laptop"
Wat een artiestenprogramma !!

Anoniem zei

Ik vond er niet veel aan. Zonder beelden is het toch echt wel minder. Ook moest Gijp Van Marwijk even belachelijk maken, die laatste zegt in 10 minuten meer zinnige dingen dan Gijp in de hele uitzending. Ook de kut muziek van Vera wordt er niet beter op.

Anoniem zei

lees op mediacourant dat de mannen van VI een contract van 3 miljoen netto per jaar konden tekenen bij fox weet iemand of dit waar is? ik dacht zelf dat het een grap van JD was.

Anoniem zei

Vrijdag is Emile Schelvis te gast.

Anoniem zei

Schelvis met zijn rode v-hals truitjes.

Anoniem zei

Ik ben een fervent kijker van het eerste uur (eind jaren '90) van Sport aan tafel / voetbal inside / VI maar ik moet eerlijk bekennen dat ik het tot nu toe een stroeve seizoenstart vindt. Ook het gemis van de beelden vind ik een aderlating van het programma. Hopelijk komen de heren snel in hun ouderwetse topvorm en kunnen ze beelden kopen van de clubs die via hun eigen TV kanalen exploiteren.

Anoniem zei

Als er doelpunten gescoord worden dan staat het na 2 minuten al op youtube. Kunnen ze toch daar vandaan halen?

Anoniem zei

@ 20-08-13 14:01

Dat lijkt mij een goed idee!

Anoniem zei@ 20-08-13 14:01
Er staan ook hele films op youtube. Dat mag een tv zender toch ook niet uitzenden.

Sander Dammann zei

Als Fox straks 10.000 kijkers overhoudt, gaan ze echt niet meer de beelden alleen voor hunzelf houden. Dan heeft het ook geen zin.

Anoniem zei

Peperstreet zegt voor de lange adem te gaan,diegene die straks nog kijken.Zijn de familie van halst en het gezin van peperstreet.Moest ook weer lachen om jackie van gelder,die lijkt steeds meer op een plofkip.Die ligt echt de hele dag onder een zonnekanon te broeien.VI is leuk en je bent er zo gewend aan,kijk ook al vanaf het eerste uur en het blijft voor mij top.Ik kijk de eredivisie samenvattingen en studio voetbal,s'maandags naar VI en ik kan die beelden dromen...

Anoniem zei

@ 20-08-13 13:30
En dat gezucht/snoepjes gezuig wat die bijna altijd doet kant me de fucking keel uit irritante kut gast dat het is. Wel geniaal in zijn grappen die nooit aankomen.

Anoniem zei

Schelvis rules!

Robert van den Heuvel zei

Johan Derksen voedt Nederland muzikaal op
20-08-13
Johan Derksen krijgt een nieuw programma bij RTL7 waarin hij zijn echte passie kwijt kan: muziek. 'Nederland lijkt een smakeloos muzieklandje, maar het stikt van de goede smaak', vindt de voetbalkenner. 'Maar dan moet je er wel naar op zoek.'

Johan gaat in het programma op zoek naar Nederlandse artiesten die muziekgeschiedenis hebben geschreven. Derksen spreekt met vergeten musici over oude hits en bizarre verhalen achter de muziek, die doordrenkt zijn van seks, drugs en rock-'n-roll.

Derksen is in het nieuwe seizoen als vanouds ook weer te zien bij Voetbal International en het interviewprogramma Derksen & .... In dit laatste programma draagt de ex-manager van Cuby + Blizzards ook persoonlijk zorg voor de muziekkeuze.
bron: http://www.parool.nl/parool/nl/38/MEDIA/article/detail/3495503/2013/08/20/Johan-Derksen-voedt-Nederland-muzikaal-op.dhtml

Anoniem zei

@ 20-08-13 16:19
Emile Schelvis is ook gevraagd voor een nieuwe Fisherman's Friend reclame.

Anoniem zei

@ 20-08-13 14:01

Dan kunnen ze de portemonnee trekken. Wanneer jij fragmenten upload naar Fox dan behoud Fox wel de rechten en als ze willen kunnen ze de video offline laten halen. Zoals RTL heeft gedaan met nieuwe VI fragmenten. Zou een mooie bak zijn dat ©Copyright komt te vervallen wanneer iemand audio of video upload naar YouTube.

Anoniem zei

Upload naar Youtube natuurlijk.

Anoniem zei

Is er niet 1 of andere belgische pauperzender die eredivisie rechten heeft gekocht waarmee ze kunnen samemwerken ! Stuurt RTL hansie hansie eens in de 3 weken naar Belgie

Anoniem zei

Vergeet de beelden dat gaat ook met een omweg niet lukken.Maar wat maakt het uit,je hebt het hele weekend de beelden kunnen zien.Meer tijd over nu voor wat slap ouwehoeren beter toch.

Anoniem zei

Ik snap er niets van, de hele tijd hangen de kijkcijfers zo rond de 550.000 tot 600.000 en dan schiet het door naar de ruim 800.000..Ik vraag me echt af hoe betrouwbaar het is. Of komt het door de "homo-opmerkingen" en zijn er blijven hangen. 50.000 voor een TV zender is belachelijk, maar wie gaat er nou ook naar die koppen kijken, NIEMAND...en idd van Hintum, bij Studio Voetbal, aub zeg, laat snel weer gaan. VI zal toch ook iets aan het format doen, want door het ontbreken van de beelden, mis je iets , zelf op de road gaan, spelers interviewen, trainingen bezoeken, of bv talenten volgen, echt iets uitvinden over de Griningse Messi bv...(AJ-Russia)

Anoniem zei

VI rules...

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link