27 maart 2013


Louis van Gaal is geen fan van Voetbal International (SBS Sport)

Hans Kraay Jr. sprak gisteren (26 maart 2013) na afloop van de WK kwalificatie wedstrijd Nederland - Roemenië (4-0) zoals altijd met bondscoach Louis van Gaal. Hans Kraay Jr. vroeg onder andere wat Louis van Gaal vond van het behaalde resultaat tegen Roemenië. Ook was Hans Kraay Jr. erg benieuwd wat Louis van Gaal vond, van de uitlatingen van diverse media. Daarbij kwam ook Voetbal International ter sprake.

Bekijk hieronder het gehele gesprek tussen Hans Kraay Jr. en Louis van Gaal. Vanaf 4:27 gaat het over Voetbal International.


Klik hier voor meer items uit SBS Sport.


19 opmerkingen:

Anoniem zei

Als hij nou ballen heeft, dan gaat hij gewoon aan tafel schuiven bij VI

Anoniem zei

dan zijn ze ineens poeslief tegen van Gaal... mietjes

Anoniem zei

Wat een baas die Louis

Rob (maar niet die vervelende uit Amsterdam) zei

Hier moest ik echt om lachen, hopelijk brengen ze dit fragment vrijdag ter sprake.

Anoniem zei

Hahaha grote gek.

Anoniem zei

Van Gaal kijkt dus wel naar VI op maandag en vrijdag.

Anoniem zei

Hans leek net een bange hond toen hij met "VI" geconfronteerd werd...Heel zwak.

Anoniem zei

Jammer dat Hans niet weer over Dirk Kuyt begon.

Onderkruipsel zei

Nette man.

Anoniem zei

Ja he he, zoals Louis af en toe over zichzelf praat dat is ook wel als 'een grote gek'. Moet je niet gaan zeuren dat daar kritiek op is.

Anoniem zei

Louis van Gaal is lang niet zo gek als je denkt, maar de heren bij VI praten jullie dat aan, elke maandag en vrijdag gaat het er weer over hoe Louis van Gaal vol van zichzelf is. Afentoe is hij inderdaad wat aan het overdrijven, maar meerendeels wat Louis zegt klopt wel. Vonden jullie allemaal Louis ook al zo'n idioot voordat ze het iedere week bij VI erover hadden? Ik zie Louis 90% feiten vertellen en als je bondscoach van Nederland bent staat een beetje arrogantie je wel. Jullie laten je gewoon te makkelijk pakken door VI, hoewel het een geweldig leuk programma is

Anoniem zei

Ik durf te wedden dat 95% van de mensen, Voor VI van gaal al een aparte man vonden. Van ze tijd bij ajax, Tot nu bij oranje. De gedichten, de schreeuwpartijen op persconferenties, De rare beslissingen, etc etc etc

Natuurlijk zijn er mensen die zich een mening laten aanpraten, Maar die "mening" is wel gebaseerd op het verleden/heden.

Of kijk je vanaf 1994 geen TV?

Anoniem zei

De enige reden dat Van Gaal altijd word afgezeken in VI is omdat die hypocriet Derksen zijn hoofd permanent in de reet van Cruyff heeft.

Van Gaal doet fantastisch werk met het Nederlands Elftal en dat is het enige wat rullevant zou moeten zijn in een "voetbalprogramma".

Was Bert Van Marwijk niet opgestapt omdat er volgens heem geen toekomst in het elftal zat. Er was geen talent enzovoort. Dat heeft Van Gaal in een paar wedstrijden even omgedraaid.

Daar zou wel eens wat meer aandacht aan besteed mogen worden. Inplaats van die schijt-lollige zaad verhalen van die mislukte voetballer/cabaretier Gijp.

Anoniem zei

dit was de slechtste uitzending van vi ooit

Anoniem zei

Waarom was het slecht? Ik moet het nog terugkijken namelijk.

Rob Amsterdam zei

Van Gaal is als trainier prima, als mens een complete idioot.

Anoniem zei

Top trainer maar vind zichzelf wel erg goed,nou laat maar zien dan volgend jaar.Met Ajax CL winnen is niet moeilijk als je selectie van toen zag,bij Barcelona werd het al moeilijker kwam niet verder als groepfase.En met een selectie als dat van Bayern,das ook geen wereldprestatie,dat kan Heykens nu nog veel beter.En van Gaal werd in de finale van CL tegen Inter wel gefopt.Door een andere top trainer.Maak dit Ned.Elftal eens WK dan als je zo goed bent of in iedergeval de finale mafkees.

Anoniem zei

Geniaal en gek zijn zitten dicht bij elkaar zo blijkt maar weer eens...

Anoniem zei

Kijk maar naar Gijp,die is grappig.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link