28 februari 2012


Uitzending Voetbal International van 27-02-2012 trekt 845.000 kijkers

De uitzending van Voetbal International van maandag 27 februari 2012 (hier terug te zien) heeft 845.000 kijkers getrokken (marktaandeel: 12,4 procent). Daarmee eindigde het programma op de 17e plaats in de Dag Top 25. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO).

Voetbal International is iedere maandag- en vrijdagavond tussen 20:30 en 22:00 uur te zien op RTL7. De best bekeken uitzending ooit is die van maandag 21 november 2011 met 913.000 kijkers. Gemiddeld trok de maandaguitzending dit seizoen 740.929 kijkers per keer (vrijdaguitzending: 480.783 kijkers).

Klik hier voor een overzicht van eerdere kijkcijfers of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


14 opmerkingen:

Anoniem zei

Ondanks v Hanegem nog zoveel kijkers.

Anoniem zei

Die Kromme is juist het kijkcijfer kanon.

Anoniem zei

Wat zit van Hanegem daar eigenlijk te doen? hij zegt weinig, en had psv-feyenoord niet eens gezien!

geef mij boskamp en hansie hansie maar.

Anoniem zei

Ik wil er even bij zeggen dat van Hanegem ten tijde van PSV-Feyenoord in de studio van Sport1 zat dus dat hij die wedstrijd niet heeft gezien was niet zijn eigen schuld. Schuld van de redactie van VI zeg maar.

Anoniem zei

Hij kan toch op maandag ochtend die wedstrijd terugkijken of in elk geval even op Eredivisie Live de samenvatting bekijken?

Anoniem zei

als ik tussen arsenal vs spurs en psv vs feyenoord moet kiezen dan word het asr vs spurs jij kan nog herhaling kijken niks aan de hand lang leve de kromme samen met cruijff de beste die we ooit gehad hebben wat kon die man voetbalen he.
het maakt niet uit als die ook niks zeg zolang die maar er is .

Anoniem zei

Als je daar gaat zitten moet je je wel goed voorbereiden, dat doet Willem niet echt. Al was het de beste voetballer, je moet wel bij het programma horen en je goed voorbereiden anders is het alleen een levende legende die af en toe een woordje zegt.

Anoniem zei

Levende legende...wat een gelul...

Anoniem zei

Lees je even, er staat 'Al was het de beste voetballer', daar slaat 'levende legende' op, niet per se op Van Hanegem. Wat niet wil zeggen dat Van Hanegem geen levende legende is trouwens.

Anoniem zei

Tja tis een vriend van derksen hè, ik had ook liever iemand als boskamp, of die jongen van de jakhalzen.

Anoniem zei

Boskamp komt vrijdag weer! Hij was gewoon even een paar weken in Dubai zoals te zien was in VI.

Anoniem zei

Boskamp held!

Anoniem zei

Als iemand een vriend van Derksen is, is het Boskamp wel. Hij praat Snor altijd na.

Anoniem zei

Boskamp held!

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link