30 juli 2016


René van der Gijp: ''Freek Vonk is een totaal verknipte idioot''

René van der Gijp is erg tevreden over zijn geboorte en woonplaats Dordrecht. Ook komen er vele andere beroemde Nederlanders uit Dordrecht. Echter is René van der Gijp over een plaatsgenoot niet zo te spreken, namelijk Freek Vonk!

''Freek Vonk komt ook uit Dordrecht, en zijn ouders wonen hier nog. Maar laten we eerlijk zijn: Freek Vonk is de enige Dordtenaar waar we niet blij mee zijn. We hadden ook liever gehad dat hij uit Tilburg kwam. Of Breda, Maar niet uit Dordrecht. Ik bedoel: er zijn veel gekken op televisie. Maar Freek Vonk is toch wel de allergrootste gek die ik ook gezien heb. Freek Vonk vindt het al spannend als hij in een jeep zit. Krankzinnige televisie. Een totaal verknipte idioot!'', aldus René van der Gijp in het magazine Voetbal Inside.

René van der Gijp is Freek Vonk ook weleens in Dordrecht tegengekomen. ''Hij komt hier regelmatig zwemmen, op de plek waar de drie rivieren samen komen. Maar iedereen denkt: ach, laat hem maar. Wij nemen Freek Vonk ook totaal niet series!''


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link