05 februari 2016


Uitzending Voetbal Inside (vr 05-02-2016)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal Inside op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van vrijdag 5 februari 2016. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Valentijn Driessen, Simon Zijlemans, Escha Tanihatu en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal Inside.


9 opmerkingen:

Anoniem zei

First

Anoniem zei

De openingsopmerking over Jan Slagter, fantastisch

Anoniem zei

Third

Anoniem zei

Die saaie vent in het midden lacht wel duf zeg. Soort hikkend zwijntje

Unknown zei

Ik ben al jaren een vaste klant, mede omdat ik in engeland woon, maar is het niet een idee om ook de tafel van Kees hier bin te zetten of is er een andere blog spot voor dit?

Rene van der Pijp zei

Kijk die 2 Turkse snollen nou lekker wedstrijdje doen wie het meeste in beeld komt. Weten niks van ballen af, of het moeten de behaarde ballen zijn die ze elke dag in de mond nemen.

Anoniem zei

Tafel van Kees kun je hier bekijken. http://www.tvuitzendinggemist.nl/fox-sports/de-tafel-van-kees/natafelen-met-kees-1-februari-135387

Anoniem zei

Frusti much?

Anoniem zei

Bedankt voor link naar "tafel van Kees". En van VI natuurlijk ook.

Renzo

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link