31 december 2015


Voetbal Inside vanaf 23 januari 2016 ook op de zaterdagavond

Voetbal Inside is na de winterstop niet alleen op de maandag en vrijdagavond te zien op RTL 7, maar vanaf 23 januari 2016 ook op de zaterdagavond. RTL 7 komt dan met een weekoverzicht van Voetbal Inside.

Dat heeft de tv-zender laten weten. Het weekoverzicht van Voetbal Inside op zaterdag is bedacht ''voor de echte fan die na de spannende wedstrijden van de nationale en internationale competitie even behoefte heeft aan ​een gezond portie voetbalhumor'', legt een woordvoerder uit.

De wekelijks Voetbal Inside-compilatie bestaat uit de hoogtepunten van de desbetreffende week. Niet alleen op het gebied van voetbal, maar ook op het gebied van roddel en achterklap.

In tegenstelling tot de edities op maandag en vrijdag, zal de zaterdageditie niet op prime time, maar in de vooravond te zien zijn. De eerste Voetbal Inside op zaterdag is op 23 januari om 19.00 uur.


8 opmerkingen:

Anoniem zei

Uitmelken maar!!! Totaal onzinnige toevoeging op de zaterdag :(

Anoniem zei

Doe het dan helemaal goed, gewoon iedere dag VI 45 minuten op tv, met wisselende gasten.

Anoniem zei

VI aflevering 31-12-2015. http://www.rtlxl.nl/#!/343224/40b32477-91bc-3e35-b22f-257676914f41

Anoniem zei

Doe dan de vrijdag niet...

Anoniem zei

@Anoniem 01-01-16 14:11

Bedankt

Antonio zei

Hey RTL, waar kan ik de Voetbal Inside pennen, dvds, stickers, buttons, pashouder, t-shirts, winkelwagenmuntjes, boeken, petjes, oorbellen, laserpointers, kerstballen, muismatten, koffiemokken, visitekaartjes, sleutelhangers, bierglazen, kalenders, bumperstickers, armbandjes, briefopeners, teddybeertjes, auto-antenne bolletjes, rugtassen, condooms, mobielhoesjes, babytruien, pennen en ovenwantjes kopen?

Anoniem zei

^^ (y) hahaha

Anoniem zei

Het weekoverzicht van Voetbal Inside op zaterdag is bedacht ''voor de echte fan die na de spannende wedstrijden van de nationale en internationale competitie even behoefte heeft aan ​een gezond portie voetbalhumor'', legt een woordvoerder uit.

zondag zijn er ook wedstrijden en die van zaterdag zijn nog bezig, raar ja.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link