22 juli 2015


Voetbal Inside: Nieuw seizoen, nieuwe stijl, dezelfde opstelling!

Vanaf maandag 10 augustus is het spraakmakende trio Genee, Van der Gijp en Derksen weer terug bij RTL 7 met Voetbal Inside. Hierin ontvangt presentator Wilfred Genee iedere maandag- en vrijdagavond vanaf 20.30 uur vaste analytici Johan Derksen en René van der Gijp.

Naast de vertrouwde gasten Hans Kraaij jr., Wim Kieft en Jan Boskamp schuiven er wekelijks andere prominenten uit de voetbalwereld aan. Op geheel eigenzinnige wijze wordt aan tafel gediscussieerd over de laatste ontwikkelingen op en rondom de voetbalvelden. Wedstrijden, strategieën en hoofdrolspelers worden geanalyseerd en de leukste fragmenten passeren de revue.

Marco Louwerens, zenderdirecteur RTL 7: ''De verstokte fans hoeven niet te vrezen: ook onder de nieuwe titel blijft Voetbal Inside in de kern wat het altijd is geweest: Wilfred, Johan en René die met hun tafelgast de voetbalwereld onder de loep nemen. Dat ze dat op geheel eigen wijze doen, is inmiddels een gegeven. Wel zal het programma onder de nieuwe titel en een nieuwe look & feel, enige verfrissing ondergaan. Zo zullen er naast het nieuwe logo, ook een paar nieuwe programma onderdelen geïntroduceerd worden. Verder zal er de komende periode vooral online en op een nieuwe app het nodige aan het Voetbal Inside Platform worden toegevoegd.''

Begin augustus al wordt de nieuwe website van de talkshow gelanceerd: http://www.voetbalinside.nl. Hierop is het laatste voetbalnieuws te vinden, maar ook alle hoogtepunten uit de afleveringen, bonusvideo’s, vaste rubrieken en reportages te vinden. Ook wordt de interactie met de kijker via de website en de app uitgebreid.


Naast de vragen die de kijkers kunnen stellen aan de heren aan tafel wordt ook de Speler van de Week teruggeven aan het publiek. Elke week mogen de mensen thuis bepalen wie de beste speler van de betreffende speelronde is. Aan het einde van de maandaguitzending maakt Wilfred Genee de winnaar van de week bekend. Door Voetbal Inside ook te volgen via de diverse social media kanalen hoeft de kijker helemaal niets meer te missen.

Voetbal Inside, vanaf maandag 10 augustus om 20.30 uur


2 opmerkingen:

Anoniem zei

klinkt goed !! ik kan alvast niet wachten

Anoniem zei

Ik hoop dat het wat minder over Wilfred zijn gezonde voeding gaat in het nieuwe seizoen.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link