18 april 2015


Jean-Marie Pfaff: ''Wim Kieft is een schijnheiligaard''

Jean-Marie Pfaff heeft eindelijk een reactie gegeven op het fragment bij Voetbal International, waarin ze hem compleet aan het uitlachen waren. Met name Wim Kieft kreeg de volle laag van 'El Sympatico'

Jean-Marie Pfaff moest tijdens de voorbeschouwing van Sport1 op het duel Borussia Dortmund - FC Bayern München de prestaties van doelman Manuel Neuer beoordelen, maar sprak volgens Wim Kieft alleen maar over zichzelf. Woedend is Jean-Marie Pfaff over de uitlatingen van Wim Kieft. ''Wat een schijnheiligaard is die man!'', zegt Jean-Marie Pfaff in Dag Allemaal. ''Tijdens de uitzending hebben we heel leuk met elkaar gesproken, en er was geen spoor van vijandigheid. Achteraf bleek dat dus anders te zijn'', aldus Jean-Marie Pfaff.

De kritiek die Jean-Marie Pfaff kreeg in Voetbal International doet hem niet zoveel. ''Als sportman krijg je altijd met kritiek te maken, ook al is het nog zo onterecht.''. Alleen Kelly, de dochter van Jean-Marie Pfaff kon de tranen niet bedwingen toen ze het fragment voor het eerst zag. Daarna begon Kelly Pfaff een media-offensief(je) om haar vader te verdedigen. In een interview noemde ze de mannen van Voetbal International ''gefrustreerde eikels'', en was Wim Kieft ''een groot cocaïnegebruiker, waar je geen respect voor moet hebben''. Ook VoetbalOliver, het Youtubekanaal wat het desbetreffende fragment op Youtube zette moest het ontgelden via social media.

Jean-Marie Pfaff begrijpt het gedrag van zijn dochter. ''Er werd gezegd dat ik twee uur lang over mezelf heb zitten praten, dat is een grote leugen. Ik heb de prestaties van Manuel Neuer weldegelijk besproken. Alleen toen ze vroegen hoe het er aan toe ging in mijn tijd bij FC Bayern München, dan kan ik niets anders doen dan over mezelf spreken, toch?''.

De mannen van Voetbal International kwamen gisteren (17 april 2015) nog even kort terug op de reactie van Jean-Marie Pfaff. Johan Derksen bleef bij zijn eerdere standpunt. ''Jean-Marie Pfaff was vroeger een uitstekende doelman, alleen nu is hij een rare clown''.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link