22 april 2015


Bijpraten met Escha (deel 11)

Een keer in de zoveel tijd praten wij van SigaarSnor met Voetbal International-bardame Escha Tanihatu. Zij beantwoord dan voor ons een elftal aan vragen. Deze keer gaan de vragen o.a. over cosmetische ingrepen en augurkjes. Vandaag deel 11, van 'Bijpraten met Escha'.

1) Maak jij je niet een beetje zorgen over het Nederlands elftal? Stel je voor dat ze het EK 2016 niet halen, dan is nog maar de vraag of er een VI Oranje komt...
Eerlijk gezegd had ik na de wedstrijd tegen Turkije wel zo iets van ''Ik weet het niet hoor, misschien doen we over anderhalf jaar wel helemaal niet mee op het EK!''. Ik heb natuurlijk echt geen verstand van voetbal en kan ook echt niks zinnigs over het spelverloop van de wedstrijd zeggen, maar laten we van t positieve uitgaan. Ik kan me namelijk niet voorstellen dat het Nederlands elftal niet mee gaat naar het EK. Het word vast weer een groot feest.

2) 12 mei 2015 komt het boek 'Topshow' uit. Daarin heeft Michel van Egmond een aantal jaar de perikelen achter de schermen bij VI gevolgd. Kom jij ook voor in het boek?
Ooh, dat zou best wel eens kunnen. Heb eerlijk gezegd geen idee. Ik ben erg benieuwd naar het boek, heb nu al zin om het te lezen.

3) René van der Gijp was twee weken geleden jarig. Heeft hij nog een verjaardagscadeautje van jullie gehad?
Jazeker. We hebben een Onesie voor hem gekocht. Kan hij die lekker aantrekken als hij op de bank voetbal ligt te kijken!

4) Complimenten voor je fotoshoot in de JKF. We zagen op enkele foto's ook Danny staan. Hoe is dat, een (prikkelende) fotoshoot met je man?
Dat zijn juist de makkelijkste foto’s om te maken. Het voelt toch vertrouwd en fijn.

5) We zagen op Social Media dat Danny Vera en jij druk in de weer waren met augurkjes. Kun je hier iets meer over vertellen?
Ja we hebben onze eigen augurkjes, of kornishons moet ik zeggen. Kesbeke tafelzuur adverteert op het drumvel bij Voetbal International, dus zo is de samenwerking ontstaan. Bovendien had Danny een paar goede ideeën voor nieuwe smaken, en dat zijn de smaken die hij het lekkerst vind, Whisky en rode peper. Dus vandaar hebben wij de 'Danny Vera Whisky Peper Pickle'. Verrassend lekker! Zo lekker dat je er zo een potje van leeg eet.

6) Stel je voor, je mocht een cosmetische ingreep bij je laten doen. Waarvoor zou je kiezen?
Oei, dat vind ik een lastige vraag. Ik ben er absoluut niet op tegen als vrouwen dat doen hoor, ff een rimpeltje wegpoetsen als je je daar aan stoort. Maar ik vind wel dat vrouwen er steeds eerder mee beginnen, en als ik heel eerlijk ben vind ik vrouwen die natuurlijk oud worden ook prachtig. Dus ik zeg niet dat ik het nooit zou doen, maar voorlopig niet hoor. Misschien later als er dingen gaan hangen waar ik ongelukkig van word, wie weet hahahaha.

7) Mogen we concluderen dat je jouw acteercarrière op een heel laag pitje hebt staan en je volledig richt op de tourmanager-activiteiten van Danny?
Ja dat klopt. Het is vaak moeilijk uit te leggen, maar ik vind heel veel verschillende dingen leuk, mensen zien mij achter de bar staan en voorbij komen in verschillende bladen, en ik heb hier en daar wat acteerklusjes maar ik hou van hard en veel werken. Dus op dit moment ben ik erg druk met het tourmanagement van Danny. We gaan met de band als een speer, volle zalen en we vliegen van hot naar her, heerlijk, bikkelen.

8) Over anderhalve maand is Voetbal International alweer toe aan een zomerstop? Hebben jij en Danny ook vakantie?
Ja. we hebben het in de zomer wat rustiger. Dit komt natuurlijk vooral doordat we niet iedere maandag en vrijdag naar Hilversum hoeven. We spelen wel hier en daar op een aantal leuke festivals, maar denk dat we stiekem ook vaak te vinden zijn op de Zeeuwse stranden.

9) Het onderdeel ''Bijpraten met Escha'' bestaat nu al 2,5 jaar. In die 2,5 jaar is er voor jou heel veel gebeurd. Wat verwacht je in de aankomende 2,5 jaar te gebeuren?
Het is lastig om in de toekomst te denken of te praten, zeker in dit vak. Alles kan zo weer anders zijn, ik hoop gewoon dat we lekker bezig kunnen blijven met alles wat we nu doen!

10) Gaat Danny binnenkort net zoals Wesley Sneijder deed bekend maken dat er een baby op komst is?
Hahaha, wat grappig dat veel mensen dat vragen, maar dat zal wel met onze leeftijd te maken hebben. Wanneer de kleine Vera komt, who know’s???

11) Na de laatste aflevering van VI komt Oliver weer met de bekende Voetbal International compilaties (jan-mei 2015), waarin jij en Danny ook een deel in hebben. Welke fragmenten van jou en/of Danny denk jij dat daarin voorkomen?
Ik zou het deze keer echt niet weten. In de vorige compilatie was het makkelijk te raden, want toen had je Kerst en Sinterklaas waarin ik een rolletje speelde. Ik laat me deze keer graag verrassen met de compilaties van Oliver.


9 opmerkingen:

Anoniem zei

Gijp heeft dus al Uggs, en nu ook een Onesie hahahahahaha!!!!

Anoniem zei

Had bij vraag 6 wel verwacht dat ze voor Borstvergroting zou hebben gekozen :)

Anoniem zei

Ik blijf een zwak hebben voor Escha .... ...

Anoniem zei

Het interview staat vol spellingfouten.

Anoniem zei

ik zou haar wel een keertje willen doen, volgens mij presteert ze best goed:).

Anoniem zei

Escha is echt een lekkere vrouw, alleen jammer van die kleine borstjes ... ...

Anoniem zei

Belangrijkste conclusie: Er komen weer heerlijke VI compilaties aan het einde van dit seizoen!!!!!!!

Onderkruipsel zei

Dat klein valt wel mee hoor, ze liggen toch echt wel vol in de hand.

Anoniem zei

Waar hebben we het over? Of ze goed kan koken en schoonmaken. dat is pas belangrijk. Mooie tieten kan je nog altijd ergens anders treffen.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link