16 juli 2014


''Johan Derksen redde carrière van Danny Vera''

Danny Vera is Johan Derksen eeuwig dankbaar dat hij hem en zijn band heeft gevraagd om de huisband van Voetbal International te worden. ''Je mag best weten dat op dat moment bij mij de tranen in de ogen stonden'', aldus Danny Vera.

Danny Vera wist voordat hij bij Voetbal International terecht kwam niet eens wie Johan Derksen was. ''Ik kende Johan Derksen helemaal niet, maar hij had ons een keer zien spelen en was onder de indruk. Een paar dagen later werden we benaderd om de huisband van Voetbal International te worden. Het was een kans uit duizenden'', aldus Danny Vera in Privé.


6 opmerkingen:

Peter R. de Vries zei

Escha mag VI ook wel dankbaar dat ze iedere uitzending haar kop mag vertonen, aangezien haar acteercarriere compleet heeft gefaald. Oh wacht, die heeft ze niet.

Anoniem zei

Oliver, als je dit soort berichten plaatst, waarom dan niet de laatste uitzending van VI Oranje van afgelopen zondagavond (die van na de finale)?

Anoniem zei

Kun je nagaan hoe slecht je bent,als johan je moet redden.En daar had je normaal gesproken nooit meer iets van gehoord.Escha lift daarop mee en ook daar zou je normaal gesproken noooit iets van vernemen.Staat wel mooi in de playboy en zijn ze er financieel weer bovenop...Aantal verkochte CD's van danny is 3...Aan familie hahahahaha.

Anoniem zei

Pff, die Escha ook. Mislukte actreutel.
En dan Danny met zijn kitschmuziek.
Nepartiest waar het "ik-wil-zo-graag-artiest-zijn" er kilometersdik bovenop ligt.

Anoniem zei

Ik vraag mij toch hardop af welke carriere?Hij had denk ik beter Johan niet tegen kunnen komen.En dat hij gewoon was gestopt en een baan had gezocht.Nu ga je de geschiedenis in als de slechtste band ooit op de NL TV...Ook niet iets waar je trots op kan zijn je kinderen als hij die kan maken.Zien dat later ook en zullen zich afvragen,hoe het ooit mogelijk is geweest dat een band als zijn vader heeft gespeeld op nationale televisie...Maar ja mama ging in de playboy staan dus alles voor de poen was het motto van je ouders jonge hahahaha............

Anoniem zei

link

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link