30 mei 2014


Johan Derksen en Hans Kraay Jr. te gast in Knevel & van den Brink

Johan Derksen (27 mei 2014) en Hans Kraay Jr. (28 mei 2014) waren afgelopen week te gast in Knevel & van den Brink. Johan Derksen sprak daar onder andere over het vertrek van Clarence Seedorf bij AC Milan en Hans Kraay Jr. sprak over het feit dat Rafael van der Vaart niet mee gaat naar het WK Voetbal.

Klik hier om de uitzending met Johan Derksen te bekijken, of klikhier om de uitzending met Hans Kraay Jr. te bekijken.


13 opmerkingen:

Anoniem zei

thanks voor het posten oliver

Anoniem zei

ach gut de heren zijn weer een paar dagen niet op tv geweest hoor

Anoniem zei

Media geil toch.....

Anoniem zei

@anoniem

waarom je deze website bezoekt is mij een raadsel dan

Anoniem zei

Als ze maar op TV zijn,geil van zichzelf....

Anoniem zei

2x dezelfde link naar prg met Kraay, maar niet met Derksen!

Anoniem zei

Derksen en die twee nichten zijn goed bevriend......

E. zei

Personeel Kurhaus wil boycot door RTL
door Richard van de Crommert
SCHEVENINGEN -

Voetbal International zou het Kurhaus moeten boycotten. Het personeel is een petitie gestart om de programmamakers van RTL op andere ideeën te brengen, nadat vakbond FNV een reeks aan misstanden onder het personeel naar buiten heeft gebracht.

Directeur Samantha Fulton van het Kurhaus Hotel. Foto: Pieter van Erven Dorens

Inmiddels hebben vijftig van de twee- tot driehonderd personeelsleden de petitie getekend. RTL heeft plannen om vanaf 9 juni met een dagelijkse talkshow te komen vanuit het luxehotel, maar zou dat niet moeten doen vanwege het structureel afknijpen van het personeel.

Schrikbewind

Er is volgens vakbond FNV Horeca sprake van een schrikbewind in het luxe, statige hotel. Er zijn ernstige beschuldigingen aan het adres van het Kurhaus geuit. Personeel zou het verboden zijn elkaar buiten werktijd te zien.Wanneer medewerkers dit toch doen, worden zij op het matje geroepen en krijgen officiële waarschuwingen en moeten beloven dat het in de toekomst niet meer gebeurt.

Bizar

Overuren zouden nauwelijks worden uitbetaald. En voor een werkdag van 15 uur wordt slechts 7,5 uur loon betaald. „Het hotel is bezig met huisreglementen waarin opgelegd wordt wat voor bril of horloge ze mogen dragen. Het is bizar. Zoiets hebben we nooit eerder op zo’n grote schaal en in een dergelijk hotel meegemaakt.”

Opstappen

FNV Horeca vindt dat de directie moet opstappen. De charmante directeur Samantal Fulton reageerde gisteren niet op vragen van de pers. Men wil de zaak eerst intern bespreken, zo laat het hotel weten.Wel heeft moedermaatschappij Steinberger plannen om uit te breiden in ons land. Het bedrijf is bezig met een hotel in Enschede en eentje in Amsterdam, bij de ArenA.

Zwartboek

Er is een zwartboek opgemaakt waarin het personeel het heeft over misstanden die zich de afgelopen jaren structureel hebben voorgedaan. Pauzetijden worden niet gerespecteerd. Als het druk is, moeten medwerkers kortere pauze houden. Het openbreken van arbeidscontracten voor nieuwe contracten met andere bepalingen, is volgens de bond aan de orde van de dag. Het hoofdmotto van het Steinberger Kurhaus is volgens het personeel: ’Ziek worden is geen keuze, maar gedrag’.

Nachtmerrie

„Voor mij was het werken bij het Kurhaus als een droom helaas in werkelijkheid een nachtmerrie blijkt te zijn”, schrijft een medewerker aan de bond.

„Het is een slavencultuur”, aldus de zegsvrouw van FNV Horeca. „We hebben gesprekken geprobeerd te voeren, maar die komen er niet. Er zijn brieven gestuurd; mails gestuurd. Maar er komt geen enkele reactie op.”

Anoniem zei

Bovenstaande wat kom hier doen gek,post die troep ergens anders en gaan ze toch ergens anders solliciteren die stumpers.......Dit is een VI blog geen actieblog voor werknemers van Kurhausssssssss.

Onderkruipsel zei

E.dioot

Anoniem zei

S.dioot

Anoniem zei

http://www.mediacourant.nl/?p=173112

Anoniem zei

Paasei............

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link