28 maart 2014


Uitzending Voetbal International (vr 28-03-2014)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van vrijdag 28 maart 2014. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Johan Boskamp, Glenn Helder en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


17 opmerkingen:

Onderkruipsel zei

Wow

kip zei

Snel he?

Antonio zei

Glenn Helder te gast? Dat betekent weer dat we weer boekies gaan verkopen?

De les is nu wel duidelijk voor de profvoetballers van tegenwoordig. Maakt niet uit of je op hoog of laag niveau speelt, zorg dat je je helemaal kapot zuipt na je carriére, neuk de wereld erop los, doe een lijntjes coke erbij voor de gezelligheid. En schrijven die boek!

Bedankt voor de link. Groetjes uit Ash Sharqat, Irak!

Anoniem zei

Met mijn nieuwe Geert Wilders tatoeage lekker kijken naar VI

Anoniem zei

Het mooiste is wel dat Derksen altijd gigantisch moralistisch zit te doen over (ex) voetballers die af en toe uit de band springen (Maradonna of nog honderd anderen)

Maar hij wel over de rug van een aantal van de ergste van die gevallen geld zit te verdienen met die flutboekjes van hem. En als je in een van zijn boekjes zit dan wordt alles natuurlijk met de mantel der liefde bedekt en mag je komen uithuilen in zijn programma.... blegh

Anoniem zei

Derksen is de grootste hypocriet die er rondloopt. Het programma is sowieso afgezaagd tot en met. En Rene moet echt stoppen met als een 16-jarige op die bank te liggen en zich te kleden als iemand van One Direction.

Anoniem zei

Die Danny Vera is ook een B-artiest man.... Zoals alle Nederlandse muziek.

Anoniem zei

Ik kom alleen naar Sigaarsnor voor de reacties.. heerlijk! haha

Anoniem zei

derksen is idd hypocriet, die Helder moet niet in het zonnetje worden gezet, gewoon ordinaire crimineel, is niks romantisch aan.
maar ja, nieuw boekje hè!? bah!

Anoniem zei

Prachtige uitzending, en binnenkort misschien lekker rukken op escha d'r playboy foto's

Anoniem zei

Als er iemand altijd zenuwachtig erbij zit is gijp het wel.

Anoniem zei

Was ook mooi hoe hij weer met z'n bek vol tanden zat toen die foto getoond werd waar hij als een halve gare Al Bundy een lezing aan het geven was.

Iemand uitlachen is een stuk moeilijker als het over jezelf gaat he Gijpie

Anoniem zei

Willen jullie meer, of minder Danny Vera ?

Anoniem zei

Minder! Minder!! Minder!!!

Anoniem zei

Dan gaan we dat regelen.

Anoniem zei

derksen is inderdaad steeds ongeloofwaardiger aan het worden met al die reclame voor zn boeken.
ik vind vd gijp de laatste weken ook veel minder leuk het lijkt wel alsof die weer in een depressie aan het raken is hij kijkt soms echt alsof het hem allemaal niets meer boeit en ik krijg het gevoel dat hij steeds denkt aan wanneer de uitzending is afgelopen. en toen het over hem ging met die foto heel snel op een ander onderwerp schakelen hij kan totaal niet incasseren wat best triest is als je zoveel uitdeelt...

Anoniem zei

Ze zijn allemaal ontzettend zielig en hypocriet. Derksen, Gijp, Genee.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link