28 januari 2013


Uitzending Voetbal International (ma 28-01-2013)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van maandag 28 januari 2013. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Emile Schelvis en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


13 opmerkingen:

Anoniem zei

Werd de lul van Bony nog besproken door Gijp?

Anoniem zei

dank weer!

Anoniem zei

DANK

Anoniem zei

Wat is die scheelvis irritant om naar te kijken en te luisteren. Bij elke zin zuight hij eerst lucht naar binnen. Zit altijd op een droppie te zuigen tenminste zo lijkt het. Gewoon irritant.

Anoniem zei

Goede uitzending!

Ik had het idee dat Johan de opmerking over (trans)FER na uitleg van Wilfred nog steeds niet begreep. Hij dacht dat het weer ging om zijn uitspraak van Engelse woorden.

Anoniem zei

@29-01-13 13:21
Haha inderdaad. Johan begreep het echt niet.

Iemand een idee waar Fer van verdacht wordt?

Anoniem zei

Ik denk FERkrachting.

Anoniem zei

Emile Schelvis is een held!

Anoniem zei

Vrijdag gelukkig weer Boskamp bij Emile val ik in slaap.

Anoniem zei

Ufck wat is die Schelvis toch een saaie postzegellikker zeg, was het alweer vergeten, maar laat die man lekker thuis blijven zeg.

Anoniem zei

Ik vind die Emile Schelvis beetje raar lullen en zuigt dat lucht iedere keer naar binnen,Hou het gewoon bij Boskamp en Hansie.Of probeer af en toe toch een gast uit te nodigen,Zou de transFer van Leroy Fer dankzij onthullingen van Johan in een impase zijn gekomen?

Anoniem zei

Wissel gewoon tussen Schelvis, Kieft, De Mos, Boskamp en Hansie. Meer hoeft dat niet te zijn. Vooral Kieft vind ik zeer relaxt.

Anoniem zei

Moeten andere mensen komen niet steeds dezelfde

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link