13 mei 2010


Hans Kraay Jr. gaat concurreren met VI Oranje

Hans Kraay Jr. gaat tijdens het WK Voetbal in Zuid-Afrika een dagelijks programma presenteren voor SBS. Daarmee wordt hij een directe concurrent van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp, die tussen 10 juni en 11 juli iedere dag zo'n twee uur live vanuit het Steigenberger Kurhaus Hotel in Scheveningen te zien zijn met VI Oranje.

In 'De Oranjebank' zal Kraay Jr. prominenten aan de tand voelen over de kansen en verrichtingen van het Nederlands Elftal. Zo spreekt hij onder andere met Guus Hiddink en wil hij graag Yolanthe en de ouders van Wesley Sneijder interviewen.

De items worden overigens in Nederland gemaakt. Kraay Jr. zal dus niet lijfelijk aanwezig zijn in Zuid-Afrika. "Bij oefeninterlands sta ik vooraan, maar tijdens het WK mag ik achteraan aansluiten als een soort handtekeningenjager. Ik ben blij dat wij door middel van dit item toch het WK volgen."

Het is inmiddels nog altijd afwachten of Hans Kraay Jr. volgend televisieseizoen weer mag aanschuiven bij Voetbal International.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link