01 augustus 2014


Beelden Eredivisie terug in Voetbal International

Op maandag 11 augustus 2014 begint op RTL 7 het reguliere seizoen weer van Voetbal International, met de vaste bezetting Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen en met een nieuw decor in een nieuwe studio. En ook keren de Eredivisie-beelden terug in Voetbal International.

Vorig jaar besloot FOX geen beelden van de Eredivisie af te staan, vanwege de start van een eigen zender op het open net, maar vanaf de eerste uitzending mag Voetbal International nu wél weer flitsen gebruiken van de Eredivisie.

Er is een afspraak gemaakt voor één seizoen, met een optie voor nog twee jaar. De strategie van FOX is inmiddels: ''if you can't beat them, join them''. In ruil voor de beelden zal RTL 7 in en rond Voetbal International reclame maken voor de betaalzenders van FOX.


13 opmerkingen:

Anoniem zei

Goede zaak, hoop dat de uitzendingen vanaf nu dan ook weer een beetje serieuzer gaan worden zoals vroeger.

Anoniem zei

Derksen en v/der Gijp hebben het uitgepraat. Beelden Eredivisie Wordt een leuke VI denk ik!

Anoniem zei

Gek als je kijkt wat geld doet,ben blij met de beelden.Maar ze hebben FOX-sports echt in de grond geboord.En nu maken ze er reclame voor,maar ja zo gaat dat in die wereld...Voor het programma is het top natuurlijk...Veel succes met nieuwe seizoen...

Anoniem zei

Er kijkt geen hond meer naar VI dus daar ga je met je reclame

hahaha

Anoniem zei

Nee


Onderkruipsel zei

Ik vind VI maatschappelijk ok. Het siert RTL dat ze een drugsverslaafde, een alcoholverslaafde en een nicotineverslaafde op deze wijze van de straat houden. Dat er weinig zinnigs uitkwam het afgelopen seizoen kan niemand verbazen.

Anoniem zei

Het programma begint aardige barsten op te lopen,zie er geen glorieuze toekomst meer in...

Anoniem zei

Met vd gijp en derksen tegelijkertijd in het programma zal het niet meer lukken, het kan alleen nog bestaan als ze allebei afzonderlijk van elkaar langskomen.
anders is het beter om er, na mooie jaren, een einde aan te maken.

Anoniem zei

Helemaal stoppen misschien?

Anoniem zei

Ach laten we gewoon afwachten wat het gaat worden. Ik vind het nog steeds een erg leuk programma om naar te kijken.

Anoniem zei

Eerst maar eens afwachten wat het nieuwe seizoen brengt.En kunnen we half jaar later alsnog de stekker eruit trekken.Als Genee nog steeds kinderachtig blijft doen,en Rene grappig probeert te doen.Johan weer op de negatieve tour gaat...Ja dan hebben we weer het oude liedje....Of dat nou zo leuk is.!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anoniem zei

Mogelijk zou de oplossing zijn, er helemaal mee te stoppen. Producten en ook programma s hebben een levenscyclus , wat mij betreft zit V.I. aan het eind, en velen met mij denken er zo over.

Anoniem zei

Kijk het eerst eens aan....

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link